Επεκτείνονται οι συμφωνίες για τα στατιστικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων

Η Ένωση των Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως θα ανανεώσει τις υπάρχουσες συμφωνίες της με τις ιδιωτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει τη συλλογή και διανομή στατιστικών στοιχείων. Πρόκειται για τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, τις Genius Sports, Sportradar και Stats Perform, που παρέχουν υπηρεσίες στατιστικών και σε μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Η Ένωση των Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Ποδοσφαίρου εκπροσωπεί περισσότερες από 900 ομάδες σε 32 διοργανώσεις ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη και η ανανέωση της υπάρχουσας συμφωνίας αποτελεί σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης στις τρεις εταιρείες που είχαν αναλάβει να διεκπεραιώνουν το δύσκολο έργο της συλλογής και διανομής επίσημων στατιστικών.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας

Η νέα συμφωνία θα ισχύει για τις επόμενες τρεις σεζόν των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, έως το 2022. Επιπλέον, δε θα είναι αποκλειστική, γεγονός που σημαίνει ότι η Ένωση των Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Ποδοσφαίρου μπορεί να συνάψει παράλληλα κι άλλες συμφωνίες με διαφορετικές εταιρείες, όπως συνέβαινε έως σήμερα.

Οι τρεις εταιρείες, πάντως, θα έχουν δικαίωμα παρουσίας σε 16 διαφορετικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη, όπου θα καταλαμβάνουν ειδικούς χώρους στα γήπεδα, για τη συλλογή των στατιστικών. Έπειτα, τα στατιστικά αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις διοργανώτριες Αρχές, αλλά και από τους συνεργάτες των Genius Sports, Sportradar και Stats Perform, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος. Οι ιστοσελίδες αυτές χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, τα στατιστικά αυτά και σε πραγματικό χρόνο, για τις ανάγκες του live στοιχήματος.

Ανάμεσα στα πρωταθλήματα που καλύπτει η νέα συμφωνία, τέλος, βρίσκεται και η ελληνική Superleague, μα και άλλες κορυφαίες διοργανώσεις, όπως η αυστριακή Bundesliga, η ολλανδική Eredivisie, η νορβηγική Toppfotball, η πορτογαλική Liga, η βελγική ProLeague, η τσεχική Ligová Fotbalová Asociace, η δανική Divisionsforeningen, η φινλανδική Football League Association, η ισραηλινή Professional Football League και άλλες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.