Διπλάσια τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Mississippi

Η αγορά στοιχήματος του Mississippi συνεχίζει να αναπτύσσεται και ο Φεβρουάριος του 2021 αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους μήνες από τότε που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στην Πολιτεία. Άλλωστε, τα έσοδα που εξασφάλισαν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος σχεδόν διπλασιάστηκαν, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου του 2020.

Παρά τα αυξημένα έσοδα, όμως, η αγορά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει περισσότερα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, τον Ιανουάριο του 2021, ο οποίος είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Mississippi

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Mississippi Gaming Commission, ο Φεβρουάριος του 2021 έφερε αύξηση και στα έσοδα και στον τζίρο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συγκεκριμένα, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος άγγιξαν τα 4,6 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 119,1%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020. Παράλληλα, κατά 38,6% αυξήθηκε και ο τζίρος, ο οποίος άγγιξε τα 47,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η αύξηση των εσόδων και του τζίρου αποτελεί επιτυχία για την αγορά στοιχήματος του Mississippi, αλλά ο Φεβρουάριος του 2021 δεν αποτελεί τον πιο επιτυχημένο μήνα της αγοράς. Άλλωστε, ούτε τα έσοδα, αλλά ούτε και ο τζίρος κατάφεραν να ξεπεράσουν τα αντίστοιχα νούμερα του Ιανουαρίου του 2021. Αναλυτικότερα, τα έσοδα του Φεβρουαρίου ήταν κατά 49,5% χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου (9,1 εκατομμύρια δολάρια), ενώ ο τζίρος κατά 29,4% χαμηλότερος από τον αντίστοιχο του Ιανουαρίου.

Τα δημοφιλέστερα αθλήματα για την αγορά του Mississippi, τέλος, ήταν για μια ακόμα φορά το μπάσκετ και το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο, οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 21,5 εκατομμύρια δολάρια, με τα έσοδα των εταιρειών στοιχήματος να αγγίζουν τα 1,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στο δεύτερο οι παίχτες στοιχημάτισαν 6 εκατομμύρια δολάρια, αποφέροντας έσοδα 251,941 δολαρίων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.