Απαγορεύεται το αυτόματο παιχνίδι στα online φρουτάκια του Ontario

Το Ontario του Καναδά ετοιμάζεται να απελευθερώσει την αγορά online τυχερών παιχνιδιών και η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε η λειτουργία της αγοράς να συνοδεύεται πρωτίστως από υψηλά επίπεδα ασφαλείας για τους παίχτες. Μια από τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι αφορά στα online φρουτάκια, στα οποία θα απαγορεύεται η δυνατότητα αυτόματου παιχνιδιού (auto play).

Οι αρμόδιοι έκριναν ότι η συγκεκριμένη λειτουργία, που επιτρέπει στους παίχτες να διεξάγουν αυτόματα περιστροφές στα φρουτάκια, χωρίς να πατούν κάθε φορά κάποιο κουμπί, συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο, καθώς μπορεί κάποιος να χάσει πολλά χρήματα σε μικρό διάστηκα, χωρίς να το καταλάβει. Για αυτό αποφάσισαν να την απαγορέψουν, μόλις η νέα αγορά ξεκινήσει τη λειτουργία της.

 

Οι περιορισμοί για τα online φρουτάκια στο Ontario

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιβάλλουν μια σειρά από περιορισμούς στη λειτουργία της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών που θα κάνει σύντομα το ντεμπούτο της και πολύ περισσότερο στα φρουτάκια, τα οποία θεωρούν ότι συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο απώλειας χρήματων, αλλά και εθισμού στον τζόγο. Για αυτό το λόγο, ανακοίνωσαν ότι η δυνατότητα auto play σε οποιοδήποτε παιχνίδι με φρουτάκια θα απαγορεύεται.

Παράλληλα, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν και άλλους περιορισμούς, όπως ο κατώτατος επιτρεπόμενος χρόνος κάθε περιστροφής στα φρουτάκια, ο οποίος δε μπορεί να είναι μικρότερος από 2,5 δευτερόλεπτα, η απεικόνιση των χρημάτων σε καναδικά δολάρια και όχι credits και η απαγόρευση των επιλογών split screen, οι οποίες επιτρέπουν σε έναν παίχτη να παίζει παράλληλα σε περισσότερα από ένα φρουτάκια. Τέλος, πριν μερικές ημέρες, ανακοινώθηκε και η δημιουργία της ανεξάρτητης Αρχής iGaming Ontario.

Οι νέοι αυτοί κανόνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη λειτουργία της αγοράς online τυψερών παιχνιδιών του Ontario, η οποία αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν τα online τυχερά παιχνίδια (σήμερα είναι νόμιμο μόνο το online στοίχημα, ενώ η μόνη εταιρεία που μπορεί να προσφέρει άλλα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι η Ontario Lottery and Gaming Corporation) και να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη αγορά, η οποία όμως θα ρυθμίζεται με αυστηρούς κανόνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.