Πληθαίνουν οι υποστηρικτές της νομιμοποίησης του μονού στοιχήματος στον Καναδά

Η κυβέρνηση στον Καναδά εξετάζει εδώ και μερικούς μήνες το ενδεχόμενο να καταργήσει τον σημαντικότερο περιορισμό στην αγορά στοιχήματος της χώρας και να νομιμοποιήσει την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων. Ήδη έχει κατατεθεί ένα σχετικό νομοσχέδιο στο Κοινοβούλιο της χώρας και, όσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε νόμο, οι υποστηρικτές του πληθαίνουν.

Μιλάμε, βέβαια, για στήριξη από αρμόδιους φορείς, αφού η στήριξη των παιχτών και των νόμιμων παρόχων στοιχήματος είναι δεδομένη. Άλλωστε, ο νόμος που απαγορεύει στους παίχτες του στοιχήματος στον Καναδά να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αναγκάζοντάς τους να τοποθετήσουν παρολί τουλάχιστον τριών σημείων (προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά χειραγώγησης αγώνων για στοιχηματικούς σκοπούς) θεωρείται άδικος και υπερβολικός από το σύνολο της αγοράς.

 

Νέα στήριξη για τη νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων

Το νομοσχέδιο έλαβε πριν μερικές ημέρες και την επίσημη στήριξη της AGLC, της ρυθμιστικής Αρχής της επαρχίας της Alberta. Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν τη στήριξή τους στο νομοσχέδιο που σκοπεύει να νομιμοποιήσει τα μονά στοιχήματα και δήλωσαν ότι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία, προκειμένου να εκμοντερνιστεί η αγορά στοιχήματος του Καναδά. Παράλληλα, τόνισαν ότι η κατάργηση του σημαντικού περιορισμού θα ενισχύσει την αγορά νόμιμου στοιχήματος, καθώς σήμερα πολλοί παίχτες που δε θέλουν να τοποθετούν παρολί υψηλού ρίσκου καταφεύγουν σε παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος.

Η στήριξη της AGLC, τέλος, έρχεται μετά τη στήριξη που εξέφρασε προς το νέο νομοσχέδιο και η αντίστοιχη Αρχή της British Columbia, καθώς και μια σειρά από φορείς που δεν σχετίζονται με το στοίχημα, όπως αθλητικές διοργανώσεις και επιχειρήσεις των ΜΜΕ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.