Παραμένει στην κορυφή της ιταλικής αγοράς η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της στην ιταλική αγορά και τα συνολικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες το online στοίχημα δεν έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη που τις δείχνουν οι Ιταλοί παίχτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, άλλωστε, η Bet365 ήταν τον Αύγουστο η ιστοσελίδα στοιχήματος που εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα και το μεγαλύτερο μερίδιο της ιταλικής αγοράς.

Ο Αύγουστος, μάλιστα, δεν είναι ο μόνος μήνας που η Bet365 βρέθηκε στην κορυφή της ιταλικής αγοράς. Η ιστοσελίδα στοιχήματος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς κάθε μήνα του 2020, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται για ένα ιδιότυπο και άκρως κερδοφόρο… sweep τη χρονιά που διανύουμε!

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Bet365 στην Ιταλία

Αν και τα έσοδα της ιταλικής αγοράς online τυχερών παιχνιδιών εμφανίστηκαν μειωμένα μέσα στον Αύγουστο, η Bet365 δεν πτοήθηκε και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών παιχτών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αγοράς, η Bet365 εξασφάλισε έσοδα 11,5 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στον Αύγουστο, καταφέρνοντας να προηγηθεί με ασφάλεια από την άμεση ανταγωνίστριά της στην ιταλική αγορά, την Snaitech. Η Snaitech εξασφάλισε 10,4 εκατομμύρια ευρώ μέσα στον Αύγουστο και για μια ακόμη φορά απέτυχε να στερήσει την πρωτιά από την Bet365.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που ακολουθούν είχαν ακόμη λιγότερα έσοδα μέσα στον Αύγουστο. Αναλυτικότερα, η SKS365 εξασφάλισε έσοδα ύψους 8,6 εκατομμυρίων ευρώ, η Eurobet έσοδα 7,8 εκατομμυρίων ευρώ και η Sisal έσοδα 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Bet365 βρέθηκε στην κορυφή της ιταλικής αγοράς για τον περασμένο Μάιο αλλά και τον Ιούνιο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.