Κλειστά θα παραμείνουν τα φρουτάκια στα στοιχηματικά πρακτορεία της Φινλανδίας

Η φινλαδνική Veikkaus, η κρατική εταιρεία που διατηρεί το μονοπώλιο στα επίγεια τυχερά παιχνίδια της χώρας, ανακοίνωσε πως θα κλείσει όλα τα μηχανήματα με φρουτάκια και άλλα τυχερά παιχνίδια που φιλοξενούνται στα στοιχηματικά πρακτορεία της και στα υπόλοιπα καταστήματά της. Η απόφαση λήφθηκε, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία των πελατών από την πανδημία, εν μέσω των νέων περιοριστικών μέτρων που ζήτησε η κυβέρνηση.

Η συγκεκριμένη απόφαση, πάντως, δεν επηρεάζει προς το παρόν τις υπηρεσίες επίγειου στοιχήματος που προσφέρει η Veikkaus. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα κλείσουν μόνο τα μηχανήματα που προσφέρουν φρουτάκια άλλα τυχερά παιχνίδια και όχι τα ταμεία των στοιχηματικών πρακτορείων.

 

Μειώνονται οι υπηρεσίες επίγειων τυχερών παιχνιδιών στη Φινλανδία

Η Veikkaus διατηρεί το μονοπώλιο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Φινλανδίας, γεγονός που σημαίνει ότι η απόφασή της να πάψει να προσφέρει προσωρινά υπηρεσίες στα φρουτάκια μειώνουν σημαντικά τα διαθέσιμα τυχερά παιχνίδια στη χώρα. Η απόφαση, όμως, πάρθηκε σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα στοιχηματικά πρακτορεία, που δεν προσφέρουν μόνο υπηρεσίες στοιχήματος, μα και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Veikkaus, η διαδικασία κλεισίματος των μηχανημάτων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, αφήνοντας χωρίς επιλογές τους παίχτες των επίγειων τυχερών παιχνιδιών. Άλλωστε, η Veikkaus διατηρεί το μονοπώλιο και δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στον επίγειο τομέα.

Ωστόσο, οι Φινλανδοί θα μπορούν τις επόμενες ημέρες να στραφούν στα online τυχερά παιχνίδια, στα οποία η Veikkaus διατηρεί επίσης το μονοπώλιο. Και, φυσικά, οι παίχτες θα μπορούν να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν επίγεια και online, αφού προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο έκτακτο μέτρο που να περιορίζει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Διαβάστε και την έρευνα του υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων της Φινλανδίας η οποία περιέχει προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν τα φρουτάκια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.