Τοπικό lockdown κλείνει τα πρακτορεία στοιχήματος σε Λεμεσό και Πάφο

Η Κύπρος αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας και οι αρμόδιοι έχουν αποφασίσει να λάβουν έκτακτα μέτρα, τα οποία όμως δεν καλύπτουν ακόμα το σύνολο της χώρας. Τα νέα έκτακτα μέτρα που αποφασίστηκαν αφορούν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, στις οποίες θα ισχύει τοπικό lockdown έως τις 30 Νοεμβρίου.

Τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι αναγκάζουν σε κλείσιμο και μια σειρά επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες είναι και όλα τα πρακτορεία που προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Με άλλα λόγια, τις επόμενες ημέρες οι κάτοικοι των δύο επαρχιών δε θα είναι σε θέση να επισκέπτονται στοιχηματικά πρακτορεία και να τοποθετούν τις προβλέψεις τους.

 

Κλειστά τα στοιχηματικά πρακτορεία σε Λεμεσό και Πάφο

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε τοπικό lockdown στις δύο επαρχίες, καθώς από τον Οκτώβρη έως και σήμερα, η Λεμεσός και η Πάφος ευθύνονται για το 70% των συνολικών κρουσμάτων στην Κύπρο. Αποτέλεσμα των έκτακτων μέτρων είναι να τεθούν σε αναστολή ολόκληροι κλάδοι της οικονομίας, όπως η εστίαση, τα γυμναστήρια, τα κομμωτήρια και τα πρακτορεία στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, έχει επιβληθεί και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κύπρος αναγκάζεται να λάβει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η δεύτερη φορά που τα πρακτορεία αναγκάζονται να κλείσουν τις πύλες τους. Η πρώτη φορά ήταν την άνοιξη, αλλά αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων είναι περισσότερο αισιόδοξοι, αφού καλούνται να κλείσουν για μικρότερο χρονικό διάστημα – υπό την προϋπόθεση, βέβαια, να βελτιωθεί η κατάσταση και να μην παραταθεί η ισχύς των τοπικών lockdown.

Οι παίχτες που μένουν στη Λεμεσό ή στην Πάφο, τέλος, δε χάνουν όλες τις εναλλακτικές που έχουν για να στοιχηματίζουν. Άλλωστε, οι επαγγελματικές αθλητικές διοργανώσεις εξακολουθούν να διεξάγονται, σε αντίθεση με την άνοιξη, και οι επιλογές που έχουν στο online στοίχημα είναι πάρα πολλές.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.