Αποκλειστικός διανομέας των στατιστικών του αργεντινού ποδοσφαίρου η Genius Sports

Η Genius Sports είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, στις οποίες παρέχει δεδομένα και στατιστικά, μέσω των αντίστοιχων συνεργασιών που έχει επισυνάψει με τις διοργανώτριες Αρχές διαφορετικών αθλημάτων και πρωταθλημάτων ανά τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη από τις συνεργασίες της Genius Sports αφορά στο αργεντινό ποδόσφαιρο, του οποίου είναι πλέον αποκλειστικός διανομέας.

Αναλυτικότερα, η Genius Sports προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την AFA (Argentine Football Association), η οποία την καθιστά αποκλειστική διανομέα των δεδομένων και των στατιστικών των αγώνων του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αργεντινής. Παράλληλα, η Genius θα επιστρατεύσει τα εργαλεία και τις τεχνολογίες της, προκειμένου να προστατέψει τους αγώνες ποδοσφαίρου από φαινόμενα ύποπτου στοιχηματισμού και χειραγώγησης.

 

Η συμφωνία της AFA με την Genius Sports

Αναλυτικότερα, η νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει αρχικά τα δεδομένα και τα στατιστικά όλων των πρωταθλημάτων της AFA, συμπεριλαμβανομένων των Liga Profesional de Fútbol και Primera B Nacional. Η Genius Sports θα είναι η αποκλειστική διανομέας των στατιστικών αυτών και θα μπορεί να τα παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται.

Παράλληλα, όμως, η συμφωνία περιλαμβάνει και την θωράκιση του αργεντινού ποδοσφαίρου από φαινόμενα χειραγώγησης. Η Genius θα επιστρατεύσει την τεχνολογία Bet Monitoring System, προκειμένου να ελέγχει για ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού, τα οποία μπορεί να συνδέονται με χειραγώγηση αγώνων. Αν η Genius εντοπίζει ύποπτα περιστατικά, θα ενημερώνει τις αρμόδιες Αρχές στην Αργεντινή, προκειμένου να πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους.

Με άλλα λόγια, οι κερδισμένοι από τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι πολλοί. Η Genius αποκτά το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής στατιστικών σε κάποια από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες και τα μέλη τους αποκτούν τη δυνατότητα να βασίζονται σε επίσημα στατιστικά και το αργεντινό ποδόσφαιρο θωρακίζεται έναντι απειλών που μπορούν να βλάψουν την αξιοπιστία του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.