Εκτός προϋπολογισμού το mobile στοίχημα στη Νέα Υόρκη

Οι αρμόδιοι της Πολιτείας της Νέας Υόρκης εξέταζαν τους τελευταίους μήνες το ενδεχόμενο να νομιμοποιήσουν το mobile στοίχημα (ο νόμος για το επίγειο στοίχημα έχει ήδη εγκριθεί) και είχαν συμπεριλάβει σχετική ρύθμιση στο νέο προϋπολογισμό, υπολογίζοντας τα έσοδα που μπορεί να αποφέρει. Ωστόσο, η σχετική ρύθμιση αφαιρέθηκε τελικά από το νέο προϋπολογισμό και πιθανότατα θα εξεταστεί ξανά στο απώτερο μέλλον.

Αν και έλαβε αρκετή στήριξη από τους αρμόδιους, η ρύθμιση για τη νομιμοποίηση του mobile στοιχήματος δεν κατάφερε να παραμείνει στον προϋπολογισμό της Πολιτείας, λόγω εκείνων που εναντιώνονται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Το χρονικό της απομάκρυνσης της ρύθμισης

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης νομιμοποίησε πριν μερικούς μήνες το επίγειο στοίχημα, με ένα νόμο που θα τεθεί σε ισχύ στο μέλλον. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι επιθυμούσαν να νομιμοποιήσουν και το mobile στοίχημα, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις Πολιτείες που προσφέρεται, όπως η γειτονική Πολιτεία του New Jersey.

Με αυτό το σκεπτικό, και προκειμένου να μη στερηθούν δημόσια έσοδα από τις… ανταγωνιστικές Πολιτείες, οι νομοθέτες της Νέας Υόρκης συμπεριέλαβαν τη σχετική ρύθμιση στο νέο προϋπολογισμό. Πολλοί πολιτικοί υποστήριξαν ένθερμα την ιδέα, λαμβάνοντας υπόψη τους και την επιτυχία του mobile στοιχήματος στο New Jersey, ωστόσο, κάποιοι άλλοι αντιστάθηκαν σθεναρά και, όπως φαίνεται κέρδισαν τη μάχη.

Παρόλο που η σχετική ρύθμιση υπολόγιζε έσοδα περίπου 90 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δημόσια ταμεία, η ρύθμιση τελικά δεν πέρασε και αναμένεται να επανεξεταστεί στο απώτερο μέλλον.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.