Προειδοποίηση για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια εξέδωσε η Πολωνία

Το υπουργείο Οικονομικών και η Εφορία της Πολωνίας εξέδωσαν μια κοινή προειδοποίηση για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, αλλά και τη συμμετοχή σε αυτά, στην προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι αρμόδιοι υπενθύμισαν σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν είναι μόνο η διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών χωρίς άδεια παράνομη, αλλά και η συμμετοχή σε αυτά.

Η Πολωνία αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα παράνομων τυχερών παιχνιδιών, ειδικά στον online τομέα, αλλά έχει και μια από τις πιο δραστήριες ρυθμιστικές Αρχές στην Ευρώπη, η οποία αναζητά, εντοπίζει και μπλοκάρει κάθε παράνομη ιστοσελίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μαύρη λίστα της Πολωνίας έχουν συμπεριληφθεί περισσότερες από 15.000 ιστοσελίδες και προστίθενται νέες σχεδόν καθημερινά.

 

Η προειδοποίηση της Πολωνίας προς ιστοσελίδες και παίχτες

Οι δύο αρμόδιες Αρχές εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία προειδοποιούν κάθε εμπλεκόμενο και υπενθυμίζουν ότι οι νόμοι για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια είναι αυστηροί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ιστοσελίδες που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια χωρίς άδεια στην Πολωνία καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι υπεύθυνοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλες τιμωρίες. Παράλληλα, ιδιαίτερα αυστηρές είναι οι ποινές και για τις νόμιμες ιστοσελίδες που παραβιάζουν τους όρους των αδειών τους.

Οι υπεύθυνοι, όμως, δεν παρέλειψαν να υπενθυμίσουν ότι δεν είναι μόνο η διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών παράνομη στην Πολωνία, αλλά και η συμμετοχή σε αυτά. Οι Πολωνοί παίχτες που εντοπίζονται να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους και έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογες τιμωρίες.

Η Πολωνία, τέλος, διατηρεί ένα αυστηρότατο νομικό πλαίσιο για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών, στον επίγειο και στον online τομέα, και χάρη σε αυτό είναι σε θέση να αντιμετωπίζει με επιτυχία το παράνομο στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρονται χωρίς άδεια στη χώρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.