Ξεκίνησαν τα virtual sports στην Κολομβία

Πριν μερικούς μήνες, η Κολομβία αποφάσισε να νομιμοποιήσει τον στοιχηματισμό στα virtual sports και πλέον έγινε το ντεμπούτο του νέου τυχερού παιχνιδιού, προσφέροντας νέες επιλογές στους παίχτες που έχουν δει τους πραγματικούς αθλητικούς αγώνες να μειώνονται δραματικά. Ήδη, άλλωστε, η πρώτη από τις νόμιμες εταιρείες που εξασφάλισε το δικαίωμα διεξαγωγής στοιχήματος στα virtual sports ξεκίνησε να δέχεται τις προβλέψεις των παιχτών.

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της Κολομβίας προχώρησε στα τέλη του 2019 σε κάποιες αλλαγές στο νόμο του 2016 που υποχρέωνε τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος να προσφέρουν υπηρεσίες μόνο σε πραγματικούς αγώνες. Η αλλαγή συμπεριέλαβε και τους αγώνες που βασίζονται σε γραφικά και πλέον οι παίχτες από την Κολομβία μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα και στα virtual sports.

 

Η νέα αγορά της Κολομβίας

Η χρονική στιγμή που νομιμοποιήθηκαν τα virtual sports είναι ιδανική, αφού, εξαιτίας των περιορισμών για τον κορωναϊό, οι παίχτες έχουν λιγοστές επιλογές στοιχηματισμού σε πραγματικά αθλήματα. Πλέον, όμως, μπορούν να στοιχηματίζουν και σε εικονικούς αγώνες, οι οποίοι δεν επηρεάζονται από τα περιοριστικά μέτρα και την πανδημία.

Ήδη, μάλιστα, ξεκίνησαν να διατίθενται τα πρώτα virtual sports μέσω της εταιρείας Newgioco. Η συγκεκριμένη δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κολομβία και πρόσθεσε στα τυχερά παιχνίδια που διαθέτει και τα virtual sports. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε πολλές και διαφορετικές αγορές διαφόρων εικονικών αθλημάτων, με έναν μόνο περιορισμό: μπορούν να στοιχηματίζουν μόνο πριν την έναρξη των εικονικών αγώνων και όχι κατά τη διάρκειά τους.

Το ντεμπούτο των virtual sports, τέλος, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με μια ακόμη απόφαση που ανοίγει την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Κολομβίας. Πριν μερικές ημέρες, η κυβέρνηση αποφάσισε να νομιμοποιήσει τα live παιχνίδια των καζίνο (παιχνίδια που διεξάγονται από ζωντανούς ντίλερ μέσω live streaming), προκειμένου να ενισχύσει την αγορά, που έχει πληγεί από το κλείσιμο των επίγειων εγκαταστάσεων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.