Από το 2021 νόμιμο το online στοιχημα στο Michigan

Η Πολιτεία του Michigan έχει νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα από τον Μάρτιο του 2020 και οι κάτοικοι και επισκέπτες μπορούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στα καζίνο και στις υπόλοιπες νόμιμες εγκαταστάσεις που έχουν αποκτήσει άδεια για τη διεξαγωγή στοιχήματος. Ωστόσο, οι αρμόδιοι ετοιμάζονται και για το ντεμπούτο της online αγοράς στοιχήματος, η οποία, όμως, αναμένεται να καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Οι αρχικές προβλέψεις των αρμοδίων, άλλωστε, έκαναν λόγο για νομιμοποίηση του online στοιχήματος στα τέλη του 2020. Μια σειρά καθυστερήσεων, όμως, τους αναγκάζει να αναβάλλουν το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς. Συγκεκριμένα, οι νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τις αρχές του 2021.

 

Τα σχέδια του Michigan για το online στοίχημα

Οι καθυστερήσεις στις νομικές διαδικασίες για τοι ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος του Michigan έχουν αλλάξει τα σχέδια των στοιχηματικών ιστοσελίδων που θέλουν να λειτουργήσουν νόμιμα στην Πολιτεία, αλλά οι αρμόδιοι έχουν φροντίσει, ώστε να απλοποιήσουν τις διαδικασίες και να κερδίσουν χρόνο. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουν μοιραστεί οι απαραίτητες άδειες, αλλά ήδη οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν καταθέσει τις αιτήσεις τους.

Το θετικό είναι ότι, μόλις μια ιστοσελίδα πάρει την απαραίτητη έγκριση, δε θα είναι αναγκασμένη να περιμένει τις 15 ημέρες που απαιτούνται από το νόμο, προκειμένου να ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα. Οι αρμόδιοι, εκτιμώντας τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι νέες καθυστερήσεις, αποφάσισαν να καταργήσουν την υποχρεωτική περίοδο αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και εκδοθούν οι άδειες για τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος, οι ιστοσελίδες θα μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα.

Το ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος στο Michigan, τέλος, είναι κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία, όχι μόνο οι στοιχηματικές, αλλά και οι παίχτες, αφού ο φόβος για την πανδημία έχει προκαλέσει σημαντική μείωση στη τοποθέτηση επίγειων στοιχημάτων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.