Αγγλία: Στις £2 μειώθηκε το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα

Η αγγλική κυβέρνηση επαλήθευσε τους χειρότερους φόβους των εταιρειών στοιχήματος και αποφάσισε να μειώσει σημαντικά το ανώτατο ποσό που θα μπορούν να στοιχηματίζουν κάθε φορά οι παίχτες στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού. Η απόφαση της κυβέρνησης μείωσε το ανώτατο ποσό στις 2 λίρες, εξαντλώντας την αυστηρότητά της και προκαλώντας ήδη ζημίες στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται μέσω του συγκεκριμένου τομέα.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναμενόταν από κάθε ενδιαφερόμενο εδώ και μερικούς μήνες, όταν οι αρμόδιοι φορείς ξεκίνησαν την αξιολόγηση της αγοράς στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Βασικό θέμα της συγκεκριμένης αξιολόγησης ήταν τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού, τα οποία βρίσκονται σε πρακτορεία και ειδικά διαμορφωμένα καταστήματα και τα οποία έχουν απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο, εξαιτίας καταγγελιών που τα κατηγορούν ως υπεύθυνα για την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών και για εθισμό στον τζόγο.

 

Τεράστιες οι απώλειες για τις στοιχηματικές εταιρείες

Αρχικά, μάλιστα, αν και εξεταζόταν η μείωση του ανώτατου ποσού, οι περισσότεροι ήλπιζαν ότι οι αρμόδιοι θα καταλήξουν στο ποσό των 30 λιρών – αυτό, άλλωστε, είχε προτείνει και η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι μείωσαν το ανώτατο ποσό στο ελάχιστο.

Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η απώλεια τεράστιων εσόδων από τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο συγκεκριμένος τρόπος στοιχηματισμού αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές εταιρείες στοιχήματος, που διατηρούν πρακτορεία επίγειου στοιχήματος (όπως η William Hill και η Ladbrokes, για παράδειγμα), αναμένεται να παρουσιάσουν τεράστιες απώλειες. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, γίνεται λόγος για κλείσιμο πρακτορείων και για απώλειες θέσεων εργασίας.

 

Έρχονται και άλλοι περιορισμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το συγκεκριμένο θέμα, πάντως, ήταν για πολλούς το σημαντικότερο και το πιο κρίσιμο, αλλά δεν είναι το μοναδικό που εξετάστηκε κατά την αξιολόγηση της αγοράς στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου από τις αρμόδιες Αρχές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ακολουθήσουν νέοι περιορισμοί για το online στοίχημα, αλλά και ενίσχυση των καμπανιών για την προστασία από τον εθισμό στον τζόγο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη