Άνοιξαν ξανά τα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιρλανδίας

Η Ιρλανδία εξακολουθεί να βρίσκεται σε lockdown, ωστόσο, τα αυστηρά μέτρα έχουν χαλαρώσει τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η χώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κανονικότητα. Πριν μερικές ημέρες, άνοιξαν τα κομμωτήρια και άλλες επιχειρήσεις τέτοιου τύπου, ενώ παράλληλα επιτράπηκαν οι μετακινήσεις σε διαφορετικές κομητείες. Και στις 17 Μαΐου επετράπη το άνοιγμα των επιχειρήσεων που εμπορεύονται είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Ανάμεσα σε αυτά τα καταστήματα βρίσκονται και τα στοιχηματικά πρακτορεία, τα οποία ξεκίνησαν να λειτουργούν ξανά, για πρώτη φορά από τα Χριστούγεννα του 2020, και να υποδέχονται παίχτες του στοιχήματος. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, τα στοιχηματικά πρακτορεία οφείλουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, όπως μειωμένη χωρητικότητα, υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων.

 

Η επιστροφή των ιρλανδικών πρακτορείων στοιχήματος

Η ιρλανδική κυβέρνηση είχε προαναγγείλει το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων στις 17 Μαΐου και, εφόσον η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν άλλαξε, τα εκατοντάδες πρακτορεία στη χώρα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους και υποδέχθηκαν τους παίχτες του στοιχήματος. Το άνοιγμα των πρακτορείων, μάλιστα, γιορτάστηκε, όχι μόνο από τους παίχτες του στοιχήματος, αλλά και από κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον επίγειο τομέα της Ιρλανδίας, όπως η Paddy Power και η Boylesports. Ειδικά η Paddy Power είδε όλα τα πρακτορεία που έχει στη διάθεσή της να ανοίγουν, καθώς προηγήθηκε πριν περίπου ένα μήνα το άνοιγμα των πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως είναι φυσικό, όμως, όλα τα πρακτορεία στοιχήματος θα πρέπει να τηρούν κάποια υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι επιχειρήσεις θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα, ενώ τα διάφανα διαχωριστικά ανάμεσα στα μηχανήματα και μπροστά στο ταμείο θα παραμείνουν στη θέση τους. Επιπλέον, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ οι παίχτες ενθαρρύνονται να μην περνούν πολλή ώρα εντός των πρακτορείων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.