Συμφωνούν οι ισπανικές στοιχηματικές εταιρείες με τους περιορισμούς στις διαφημίσεις

Η Cejuego εκδήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της προς τις αλλαγές που σκοπεύει να φέρει στο τοπίο της στοιχηματικής διαφήμισης η κυβέρνηση συνεργασίας στην Ισπανία. Το συλλογικό όργανο των ισπανικών εταιρειών στοιχήματος τάσσεται από την πρώτη στιγμή υπέρ των περιορισμών των στοιχηματικών διαφημίσεων και τονίζει ότι παρόμοιες δράσεις υπήρχαν ανέκαθεν στη λίστα των αιτημάτων της προς τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση συνεργασίας των PSOE και Podemos, που ανέλαβε πρόσφατα την διακυβέρνηση της Ισπανίας, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επιβάλλει σημαντικούς περιορισμούς στην προώθηση των στοιχηματικών υπηρεσιών και να αντιμετωπίσει το στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια ως επιβλαβή προϊόντα, όπως ο καπνός και το αλκοόλ.

 

Οι περιορισμοί που σκοπεύει να φέρει η κυβέρνηση

Μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση της Ισπανίας ενημέρωσε πως σκοπεύει να απαγορεύσει κάθε είδους αθλητική χορηγία από εταιρείες στοιχήματος, αλλά και να μειώσει σε σημαντικό βαθμό τον αριθμό στοιχηματικών διαφημίσεων που θα προβάλλονται στην τηλεόραση και άλλα ΜΜΕ, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων. Παράλληλα, κάθε επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει να αναλαμβάνει την πλήρη ενημέρωση των παιχτών, σχετικά με τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο.

 

Σύμφωνη με τους περιορισμούς η Cejuego

Η Cejuego ανακοίνωσε πως είναι σύμφωνη με όλους τους περιορισμούς που σκοπεύει να επιβάλλει η κυβέρνηση της Ισπανίας, ενώ προχωρά και σε επιπλέον προτάσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη ρύθμιση της αγοράς. Μια τέτοια είναι και η πρόταση ανάληψης της ευθύνης για τη λειτουργία της αγοράς στοιχήματος από την Υπηρεσία Θεμάτων Καταναλωτών.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη