Ο… κέρινος Sir Alex Ferguson της Paddy Power!

H εταιρία στοιχημάτων Paddy Power έκανε ξανά το θαύμα της, από πλευράς μάρκετινγκ, τοποθετώντας ένα κέρινο ομοίωμα του Sir Alex Ferguson μπροστά στο γήπεδο της Manchester United, το Old Trafford. Το εν λόγω ομοίωμα βρίσκεται τοποθετημένο σε μια γυάλινη θήκη και συνοδεύεται από την επιγραφή: "Σπάστε το τζάμι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στο Old Trafford".

 

To άγαλμα τοποθετήθηκε μπροστά στο γήπεδο, μετά την ήττα της πρωταθλήτριας της Premier League από την Chelsea. Η συγκεκριμένη ήττα είναι το πιο πρόσφατο από ένα σερί απογοητευτικών αποτελεσμάτων για τη Manchester United, μετά την αποχώρηση του Ferguson και την αντικατάστασή του από τον David Moyes.

Η Paddy Power είναι από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και ξεχωρίζει για την ποικιλία της στα ειδικά στοιχήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.