Ειδικά ευρωπαϊκά τριπλά στοιχήματα στη BetFred

Η ευρωπαϊκή επικράτεια έχει τραβήξει αυτές τις ημέρες τα βλέμματα εκατομμυρίων παιχτών του στοιχήματος από όλον τον κόσμο, χάρη στις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρουν επερχόμενα γεγονότα και διοργανώσεις. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, για παράδειγμα, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο νικητή του EURO 2016. Όσοι, από την άλλη, πιστεύουν ότι κατέχουν την τέχνη της πολιτικής, μπορούν να προβλέψουν αν οι Βρετανοί πολίτες θα ζητήσουν έξοδο ή παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και όσοι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τη Eurovision μπορούν απλά να στοιχηματίσουν στο νικητή της.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, μάλιστα, μπορούν να βρεθούν στις οχτώ ειδικές τριάδες που ανακοίνωσε πρόσφατα η BetFred. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος συνδύασε τα τρία γεγονότα, σε σχέση με την πορεία του Ηνωμένου Βασιλείου, και προσφέρει οχτώ διαφορετικά στοιχήματα με αρκετά υψηλές αποδόσεις.

 

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν σε ένα έτοιμο στοίχημα πως η Αγγλία θα κερδίσει το EURO, θα έρθει πρώτη στη Eurovision και θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντίστοιχα, μπορούν να στοιχηματίσουν πως η Αγγλία δε θα κερδίσει το EURO, δε θα έρθει πρώτη στη Eurovision και δε θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής της στην Ευρώπη. Και, φυσικά, ενδιάμεσα υπάρχουν έξι ακόμη συνδυασμοί των παραπάνω προβλέψεων.

 

Όσοι παίχτες επιθυμούν, λοιπόν, να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω προβλέψεις, θα τις βρουν έτοιμες και συνδυασμένες με κάθε τρόπο στην ιστοσελίδα της BetFred. Κάθε σημείο, μάλιστα, συνοδεύεται από αρκετά υψηλές αποδόσεις, με τη χαμηλότερη να κυμαίνεται στο 1.40 και τη μεγαλύτερη στο 1051.00. Όσοι, τέλος, ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα έχουν διορία έως και στις 14 Μαΐου.

 

H BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο,ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της χώρας μας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.