Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευση στοιχηματισμού για τους αποφυλακισθέντες

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται εν μέσω μιας αξιολόγησης της αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών και συνεχίζει να ανακοινώνει νέους περιορισμούς, προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες και ιδιαίτερα τις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχουν και οι νέοι περιορισμοί που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι και αφορούν στην απαγόρευση στοιχηματισμού σε ανθρώπους που έχουν αποφυλακιστεί.

Πρόκειται για μια σειρά περιορισμών που αφορούν σε όσους έχουν εκτίσει την ποινή τους και επιστρέφουν στην καθημερινή ζωή της κοινωνίας, με σκοπό να προστατευθούν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι συμπολίτες τους.

 

Οι νέοι περιορισμοί για το στοίχημα

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, το υπουργείο Δικαιοσύνης θα φέρει σύντομα νέα μέτρα στο Κοινοβούλιο, τα οποία θα θέτουν μια σειρά νέων περιορισμών στους αποφυλακισθέντες.

Τα μέτρα αυτά αφορούν στην απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, πρόσβασης στο διαδίκτυο, αλλά και στοιχηματισμού, στις online στοιχηματικές εταιρείες και στα επίγεια πρακτορεία. Πρόκειται για απαγορεύσεις που έχουν σκοπό να προστατέψουν κυρίως τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και τους ίδιους τους αποφυλακισθέντες. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, άλλωστε, συνήθειες όπως το αλκοόλ και ο στοιχηματισμός κρύβουν κινδύνους εθισμού που μπορούν να οδηγήσουν τη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών ξανά στην παρανομία και πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα νέα αυτά μέτρα στοχεύουν στην ομαλότερη και ασφαλέστερη ένταξη των αποφυλακισθέντων στην κοινωνία, καθώς, χάρη σε αυτούς, θα δίνονται λιγότερα αρνητικά ερεθίσματα σε όσους έχουν αποδεδειγμένα την τάση να διαπράξουν μια νέα παρανομία και να επιστρέψουν στην φυλακή.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.