Ρεκόρ εσόδων στο στοίχημα σημείωσε η αμερικανική αγορά τον Οκτώβριο

Αν και οι οικονομικές επιδόσεις της αμερικανικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αφού τα έσοδα παρέμειναν χαμηλότερα σε σχέση με το 2019, ο Οκτώβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για τον τομέα του στοιχήματος, αφού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε έσοδα! Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGA (American Gaming Association), το στοίχημα εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα μέσα σε ένα μήνα από το καλοκαίρι του 2018, όταν νομιμοποιήθηκε στη χώρα.

Σε γενικές γραμμές, όμως, η αμερικανική αγορά τυχερών παιχνιδιών δεν παρουσίασε ανάπτυξη, σε σχέση με πέρσι. Τα έσοδά της ήταν περισσότερα τον Οκτώβριο από ότι τον Σεπτέμβριο, αλλά λιγότερα από τον περσινό Οκτώβριο.

 

Τα στοιχεία της αμερικανικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών

Σύμφωνα με την AGA, τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 6% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο και άγγιξαν τα 2,8 δις δολάρια. Ωστόσο, σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο, τα έσοδα εμφανίστηκαν μειωμένα κατά 7%. Πάντως, τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα έφεραν αισιοδοξία στην αγορά, αφού εξασφάλισε τα περισσότερα έσοδα από τον Φεβρουάριο του 2020, τον τελευταίο μήνα που τα επίγεια καζίνο λειτούργησαν κανονικά, χωρίς τον φόβο του lockdown και τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

 

Νέο ρεκόρ εσόδων για το στοίχημα

Παρά τις μέτριες επιδόσεις της συνολικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, όμως, η αγορά του στοιχήματος κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σε έσοδα, αλλά και τζίρο. Τα έσοδα του στοιχήματος άγγιξαν τα 237,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Οκτώβριο, ξεπερνώντας κατά 53,5% τα έσοδα του Οκτωβρίου του 2019. Εξίσου αυξημένος εμφανίστηκε και ο τζίρος, ο οποίος άγγιξε για πρώτη φορά τα 2,82 δις δολάρια. Σύμφωνα με την AGA, μάλιστα, ο πραγματικός τζίρος θα ξεπερνά τα 3 δις δολάρια, αφού δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμα στο σύνολο τα οικονομικά αποτελέσματα του Illinois.

Σύμφωνα με την AGA, τέλος, από τις 17 Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα μόλις δύο δεν είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται. Παράλληλα, η αγορά της Nevada σημείωσε ρεκόρ τζίρου με 659,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του New Jersey ξεπέρασε το εθνικό ρεκόρ τζίρου στο στοίχημα, με τζίρο 803,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τα έσοδα της αμερικανικής αγοράς για το 2019.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.