Προβλήματα στη λειτουργία της Ε.Ε.Ε.Π. καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι στην Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) καταγγέλλουν σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία του φορέα, τα οποία οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην υποστελέχωσή του. Πρόσφατα, μάλιστα, ο σύλλογος των εργαζομένων προχώρησε και σε 24ωρη απεργία, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η Ε.Ε.Ε.Π. είναι πλήρως υποστελεχωμένη, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία της. Ειδικά εν όψει των υποχρεώσεων που θα φέρει η αλλαγή status quo της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος τους επόμενους μήνες, το έργο της Ε.Ε.Ε.Π. θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο και οι εργαζόμενοι ζητούν μια οριστική λύση.

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε.Ε.Π.

Η Ε.Ε.Ε.Π. είναι ο αρμόδιος φορέας ρύθμισης της λειτουργίας της αγοράς επίγειων και online τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και οι υποχρεώσεις της είναι πολλές. Άλλωστε, καθήκον της είναι να εξετάζει τις αιτήσεις αδειοδότησης που δέχεται, να επιτρέπει σε εταιρείες στοιχήματος να δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, να ελέγχει την αγορά και να φροντίζει ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο. Επιπλέον, είναι αρμόδια και για προτάσεις που αφορούν σε αλλαγές του ισχύοντος νομικού πλαισίου, αλλά και για τη σύνταξη της μαύρης λίστας, η οποία περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα μας και μπλοκάρονται από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Όλα αυτά τα καθήκοντα, αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων της Ε.Ε.Ε.Π., πραγματοποιούνται με λιγότερους υπαλλήλους από όσους απαιτούνται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ε.Ε.Ε.Π. είναι πλήρως υποστελεχωμένη και φυλλοροεί σε ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή τεχνογνωσία, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετατάξεις του προσωπικού. Για αυτό το λόγο, ζητείται η πρόσληψη νέων εργαζομένων, αλλά και η θέσπιση κανονιστικής διάταξης για την επέκταση της καταβολής της προσωπικής διαφοράς στο προσωπικό που υπηρετεί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.