Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος αποτέλεσε την επιστροφή της αγοράς στοιχήματος του Delaware στα αυξημένα έσοδα, μετά από έναν κακό Φεβρουάριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής της Πολιτείας, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα, σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο, αλλά και με τον Φεβρουάριο του 2021.

Από την άλλη, οι επιδόσεις του τζίρου της αγοράς ήταν χειρότερες από το αναμενόμενο, καθώς σημειώθηκε μείωση των χρημάτων για δεύτερο συνεχόμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, και ο τζίρος ήταν υψηλότερος από τον αντίστοιχο του Μαρτίου του 2020.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Delaware για τον Μάρτιο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής του Delaware, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος άγγιξαν τα 966.752 δολάρια μέσα στον Μάρτιο του 2021. Πρόκειται για σημαντική αύξηση, σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα του Μαρτίου του 2020. Συγκεκριμένα, η αύξηση αγγίζει το 40,9%. Παράλληλα, τα έσοδα του Μαρτίου ήταν περισσότερα από τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου, αλλά λιγότερα από εκείνα του Ιανουαρίου του 2021, τα οποία (στα 1,7 εκατομμύρια δολάρια) εξακολουθούν να διατηρούν το ρεκόρ της Πολιτείας.

Σε αντίθεση με τα έσοδα, από την άλλη, ο τζίρος εμφανίστηκε μειωμένος. Συγκεκριμένα, τα 6,7 εκατομμύρια δολάρια φέρνουν μείωση 8,8%, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021, και 42,8%, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2021 (που διατηρεί και το ρεκόρ τζίρου). Ωστόσο, ο τζίρος ήταν σχεδόν διπλάσιος από τον αντίστοιχο του Μαρτίου του 2020 – αν και αυτό δε λέει πολλά, καθώς τον περσινό Μάρτιο οι στοιχηματικές επιλογές είχαν μειωθεί σημαντικά, εξαιτίας της διακοπής των αθλητικών διοργανώσεων που προκάλεσε η πανδημία.

Οι παίχτες του στοιχήματος στο Delaware, τέλος, κέρδισαν συνολικά 5,6 εκατομμύρια δολάρια, μέσω 192.725 στοιχημάτων που τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια του μήνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.