Θετικοί απέναντι στο νόμιμο στοίχημα οι περισσότεροι Αμερικανοί παίχτες

Τρεις μήνες μετά την επίσημη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ, η πλειοψηφία των Αμερικανών παιχτών δηλώνει πρόθυμη να απευθυνθεί σε μια νόμιμη εταιρεία, προκειμένου να συνεχίσει να στοιχηματίζει. Το νόμιμο στοίχημα έχει ξεκινήσει να προσφέρεται σε ελάχιστες Πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά πρόκειται να επεκταθεί ακόμη περισσότερο και αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη για μεγάλη μερίδα παιχτών, οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν νόμιμα, αλλά και για τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες έχουν αποτύχει στην καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος.

Η νέα έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Nielsen, για λογαριασμό της AGA (American Gaming Association) και το βασικό ερώτημα ήταν το αν οι παίχτες που έως τώρα στοιχημάτιζαν παράνομα είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν μέσω των αδειοδοτημένων εταιρειών.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Στο συγκεκριμένο ερώτημα απάντησε θετικά η πλειοψηφία των Αμςερικανών παιχτών στοιχήματος. Συγκεκριμένα, το 38% των παιχτών είναι διατεθειμένο να ξεκινήσει να στοιχηματίζει αποκλειστικά νόμιμα, ενώ το 33% είναι διατεθειμένο να στοιχηματίζει νόμιμα, αλλά και να συνεχίσει να απευθύνεται σε μη αδειοδοτημένες επιχειρήσεις. Τέλος, μόνο το 29% δήλωσε ότι δεν προτίθεται να αλλάξει τον bookmaker του, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στον νομικό τομέα.

 

To νόμιμο στοίχημα είναι μόνο η αρχή

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αμερικανικής έρευνας συνοδεύθηκε και από τις σηλώσεις της Sara Slane, αντιπροέδρου του τομέα δημοσίων σχέσεων της AGA. Η κα. Slane, όμως, τόνισε ότι η νομιμοποίηση του στοιχήματος σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος, το οποίο μαστίζει τη χώρα. Τα επόμενα βήματα είναι η δημιουργία αγορών που προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές αποδόσεις, ώστε περισσότεροι παίχτες να πραγματοποιησουν τη μετάβαση από τους παράνομους bookmakers στις νόμιμες εταιρείες. Τέλος, απαιτείται και ένα συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό νομικό πλαίσιο που δε θα περιορίσει, αλλά θα ενισχύσει τη λειτουργία της νέας αγοράς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.