Εγκρίθηκαν τα σχέδια αποτελεσματικότερης προστασίας των παιχτών στη Γαλλία

Πριν μερικούς μήνες, η Γαλλία κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μια σειρά σχεδίων για την αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών τυχερών παιχνιδιών και η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή (ANJ) είχε ζητήσει από τις νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την υιοθέτηση αυτών των σχεδίων. Οι εταιρείες κατέθεσαν τις προτάσεις τους και η ANJ προχώρησε στην έγκριση και σε προτάσεις βελτιώσεις τους.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν κομμάτι της τριετούς στρατηγικής της ANJ, η οποία βασίζεται στην αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με την ANJ, τα νέα σχέδια προστασίας, σε συνδυασμό με τις προτάσεις υιοθέτησης των εταιρειών, θα έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ασφαλέστερης και περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνης αγοράς.

 

Τα σχέδια της ANJ για την αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών

Τον περασμένο Ιανουάριο, η ANJ, σε συνεργασία με τη γαλλική κυβέρνηση, κατέθεσε τις προτάσεις της για την ενίσχυση της προστασίας των παιχτών τυχερών παιχνιδιών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλα, ανακοίνωσε τα σχέδια αυτά στις νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και τους ζήτησε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το πώς θα υιοθετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μέτρα. Οι εταιρείες ανταποκρίθηκαν και όλες οι προτάσεις έγιναν δεκτές, είτε αυτούσιες είτε με την προσθήκη κάποιων βελτιώσεων.

Οι προτάσεις της ANJ, τέλος, βασίζονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: την απαγόρευση συμμετοχής ανηλίκων σε τυχερά παιχνίδια, τη δυνατότητα εθελοντικού αποκλεισμού, τον εντοπισμό και τη στήριξη παιχτών που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και τη χάραξη μιας κοινής πολιτικής για την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Και, χάρη στη συνεργασία της με τις νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, οι παραπάνω στρατηγικές αναμένεται να στεφθούν από επιτυχία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.