Στόχος το Super Bowl του 2022 για την αγορά online στοιχήματος της Νέας Υόρκης

Ο γερουσιαστής Joseph Addabbo, που αποτελεί τον κύριο υπέρμαχο της νομιμοποίησης του online στοιχήματος στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι στόχος για το ντεμπούτο της αγοράς αποτελεί το πρώτο τρίμηνο του 2022, με ιδιαίτερη προτίμηση την περίοδο πριν το Super Bowl του Φεβρουαρίου. Η Νέα Υόρκη βρίσκεται στη διαδικασία νομιμοποίησης του online στοιχήματος και το πιθανότερο είναι ότι οι αρμόδιοι θα καταφέρουν τον στόχο τους, προκειμένου η αγορά να κάνει το ντεμπούτο της με τη διεξαγωγή ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος.

Θυμίζουμε ότι το επίγειο στοίχημα είναι ήδη νόμιμο στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά ο αρχικός νόμος δεν προέβλεπε τη νομιμοποίηση του online. Ωστόσο, ο πρώην πολέμιος του online στοιχήματος, ο κυβερνήτης της Πολιτείας, Andrew Cuomo, άλλαξε γνώμη, θέλοντας να ενισχύσει τα δημόσια έσοδα. Έτσι, η νομιμοποίηση του online στοιχήματος συμπεριλήφθηκε στον προϋπολογισμό του 2022, το οποίο σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

 

Ο στόχος των αρμόδιων της Νέας Υόρκης

Το ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος στη Νέα Υόρκη είναι σχεδόν δεδομένο για το πρώτο τρίμηνο του 2022, αλλά οι αρμόδιοι επιθυμούν να προλάβουν ένα από τα κορυφαία στοιχηματικά γεγονότα της χρονιάς: το Super Bowl LVI, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο. Στην περίπτωση που υλοποιηθούν τα σχέδιά τους, το ντεμπούτο της αγοράς online στοιχήματος θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αφού ο όγκος στοιχημάτων (επίγειων και online) που συγκεντρώνει το Super Bowl κάθε χρόνο είναι εντυπωσιακός.

Πάντως, προς το παρόν δε διαφαίνεται κάποιος λόγος για να μην επιτευχθεί ο στόχος των αρμοδίων. Το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος που συμπεριλήφθηκε στον προϋπολογισμό περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διατάξεις και αναμένεται η διαδικασία αδειοδοτήσεων να ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.