Νέα καμπάνια κοινωνικής προστασίας στην Ισπανία

Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή στοιχήματος της Ισπανίας, η DGOJ (Dirección General de Ordenación del Juego) λάνσαρε μια νέα καμπάνια κοινωνικής προστασίας, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό και κάθε σχετικό φορέα για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το στοίχημα. Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται σε δύο τομείς: την προστασία των ανηλίκων και την ακεραιότητα των αθλημάτων στις μικρότερες διοργανώσεις.

Η νέα καμπάνια ονομάζεται “Con el Deporte no se juega” (“Δεν παίζουμε με τον αθλητισμό”) και έχει ήδη ξεκινήσει, σε συνεργασία και με την ομοσπονδιακή αστυνομία της Ισπανίας.

 

Η νέα καμπάνια της DGOJ

Ο πρώτος πυλώνας της νέας καμπάνιας είναι η προστασία των ανηλίκων. Μεγάλο κομμάτι της, άλλωστε, επικεντρώνεται στην ενημέρωση κάθε αρμόδιου φορέα (κρατικού και ιδιωτικού) σχετικά με την αντιμετώπιση της πρόσβασης ανήλικων σε τυχερά παιχνίδια. Η DGOJ, μάλιστα, υπενθυμίζει όλες τις υποχρεωτικές διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούν όσοι προσφέρουν στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να αποτρέπουν την πρόσβαση των ανηλίκων σε αυτά.

Ο δεύτερος πυλώνας είναι η διατήρηση της ακεραιότητας του αθλητισμού, ειδικά σε μικρότερες διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν και ανήλικοι αθλητές. Σε αυτό το πλαίσιο, η DGOJ έχει δημιουργήσει ενημερωτικά φυλλάδια, σε συνεργασία με την αστυνομία, τα οποία θα μοιραστούν σε ερασιτεχνικούς συλλόγους και αθλητικούς ομίλους νέων. Τα φυλλάδια αυτά αναφέρουν ακόμη και μεθόδους εντοπισμού ύποπτων περιστατικών, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για καταγγελίες παράνομων συμπεριφορών.

Η νέα καμπάνια, τέλος, έχει εξασφαλίσει και την υποστήριξη της Primera Division, της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας, ενώ σηματοδοτεί, σύμφωνα με τους αρμόδιους, μια νέα οπτική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν από τα τυχερά παιχνίδια, καθώς προωθεί τη συνεργασία κάθε αρμόδιου φορέα σε συγκεκριμένους τομείς.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη