Νέο πλήγμα στην αγορά στοιχήματος φέρνει η απόφαση για αγγλικό lockdown

Το Ηνωμένο Βασίλειο καλείται πλέον να αντιμετωπίσει ένα νέο και επιθετικότερο στέλεχος της πανδημίας, το οποίο έχει αυξήσει σε επίπεδα ρεκόρ τα ημερήσια κρούσματα, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Boris Johnson να έχει ήδη ανακοινώσει ένα νέο lockdown, το οποίο θα είναι το σκληρότερο από τον Μάρτιο του 2020. Αυτό σημαίνει για μια ακόμη φορά ότι τα πρακτορεία στοιχήματος, τα επίγεια καζίνο και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να κλείσουν τις πύλες τους, αυτή τη φορά έως τουλάχιστον τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Η απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης δημιουργεί νέα προβλήματα στον κλάδο του επίγειου στοιχήματος της χώρας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στα στοιχηματικά πρακτορεία της Σκωτίας, τα οποία θα ακολουθήσουν και θα παραμείνουν κλειστά έως τουλάχιστον τα τέλη του Ιανουαρίου.

 

Πλήγμα για το επίγειο στοίχημα το νέο lockdown

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου διαβεβαίωσαν ότι – τουλάχιστον προς το παρόν – οι επαγγελματικές αθλητικές διοργανώσεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά. Ωστόσο, τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών θα αναγκαστούν να κλείσουν ξανά τις πύλες τους. Η απόφαση αυτή πάρθηκε, καθώς το προηγούμενο σύστημα των τεσσάρων ζωνών δεν κρίθηκε αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση του νέου στελέχους της πανδημίας.

Εν μέσω του προηγούμενου συστήματος, άλλωστε, πολλά στοιχηματικά πρακτορεία (τα οποία βρίσκονταν σε περιοχές των τριών πρώτων ζωνών) παρέμεναν ανοιχτά και προσέφεραν κανονικά τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Το νέο lockdown, όμως, επιβάλλει το κλείσιμο κάθε επιχείρησης που δεν προσφέρει υπηρεσίες πρώτης ανάγκης, ενώ περιορίζει σημαντικά τους κατοίκους στα σπίτια τους.

Όπως είναι φυσικό, όμως, οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος εξακολουθούν να έχουν την εναλλακτική του online στοιχήματος. Από τη στιγμή που οι αθλητικές διοργανώσεις συνεχίζονται κανονικά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.