Τέταρτο συνεχόμενο ρεκόρ για την αγορά στοιχήματος της Iowa

Η αγορά στοιχήματος στην Πολιτεία της Iowa παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να καταρριφθεί ένα ακόμα ρεκόρ κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία της αγοράς, ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τον Δεκέμβριο.

Πρόκειται για τον τέταρτο συνεχόμενο μήνα που σημειώνεται ρεκόρ στην αγορά της Iowa και οι υπεύθυνοι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα του Δεκεμβρίου δεν ακολούθησαν την ίδια πορεία και εμφανίστηκαν μειωμένα, σε σχέση με τον Νοέμβριο.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς της Iowa

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa για τον Δεκέμβριο άγγιξαν τα 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα αυτά εμφανίζονται μειωμένα, σε σχέση με τον Νοέμβριο, αλλά είναι υψηλότερα κατά 159,9%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019!

Παράλληλα, νέο ρεκόρ σημειώθηκε στον τομέα του τζίρου. Ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος άγγιξε τα 104,8 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 20,2%, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, και αύξηση 76,7%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019. Επιπλέον, ο Δεκέμβριος ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος μήνας που ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος της Iowa ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά στην αγορά της Iowa προήλθε και τον Δεκέμβριο από το online στοίχημα. Ο τζίρος ξεπέρασε τα 78 εκατομμύρια δολάρια (νέο ρεκόρ), σημειώνοντας αύξηση κατά 133,5%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019. Αντίστοιχα, τα έσοδα του online στοιχήματος άγγιξαν τα 4,6 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 156,3%, σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβριο, αλλά μείωση, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020.

Το επίγειο στοίχημα, τέλος, σημείωσε νέο ρεκόρ τζίρου, στα 26,7 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 3,5% από τον περσινό Δεκέμβριο, ο οποίος διατηρούσε το ρεκόρ. Τα έσοδα, από την άλλη, παρέμειναν σταθερά στα 2,9 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 31,8%, σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβριο.

Δείτε και τα οικονομικά αποτελέσματα για τον Οκτώβριο του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.