Νόμιμα στη Βουλγαρία η BetFair

H εταιρία στοιχήματος BetFair εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια, προκειμένου να δραστηριοποιείται νόμιμα στη Βουλγαρία. Στη γειτονική χώρα, ο νόμος για τα online τυχερά παιχνίδια θυμίζει τον ανάλογο ελληνικό και την περασμένη εβδομάδα, πέντε ακόμη εταιρείες συμπεριλήφθηκαν στη μαύρη λίστα που κατάρτισε η κρατική επιτροπή για το τζόγο (SCG).

 

Η Betfair, λοιπόν, εξασφάλισε τη σχετική άδεια, με την προϋπόθεση να λειτουργεί την ιστοσελίδα της με κατάληξη .bg. Πλέον ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Βουλγαρίας και προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες στο στοίχημα, τα παιχνίδια καζίνο και το πόκερ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.