Τις 17 έφτασαν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κολομβία

Η αρμόδια Αρχή της Κολομβίας, Coljuegos, εξέδωσε μία ακόμη άδεια νόμιμου στοιχήματος και την απένειμε σε μία ακόμη εταιρεία του εξωτερικού, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στη χώρα. Οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στη χώρα έχουν φτάσει πλέον τις 17 και συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της αγοράς online στοιχήματος.

Πρόκειται για την εταιρεία Games and Betting S.A.S, η οποία εξασφάλισε την 17η άδεια νόμιμης δραστηριότητας στη χώρα και έρχεται να ανταγωνιστεί κορυφαίες εταιρείες που ήδη λειτουργούν στην Κολομβία.

 

Η σημερινή εικόνα της αγοράς της Κολομβίας

Η Κολομβία είχε αποφασίσει το άνοιγμα της αγοράς online στοιχήματος από το 2016, αλλά ξεκίνησε να μοιράζει τις απαραίτητες άδειες τον Ιούνιο του 2017. “Ποδαρικό” στην αγορά έκανε η εταιρεία Wplay.co, ενώ ακολούθησαν και άλλες, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες ανά τον κόσμο, όπως οι Ladbrokes Coral, Sportium, Betplay και Codere.

Σήμερα, με την προσθήκη και της Games and Betting, ο συνολικός αριθμός των εταιρειών στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Κολομβία αγγίζει τις 17.

Η διόγκωση της νόμιμης αγοράς στοιχήματος, όμως, δεν είναι η μόνη ενέργεια των αρμόδιων Αρχών. Παράλληλα, η Coljuegos έχει φροντίσει να καταπολεμήσει αποτελεσματικότερα το παράνομο στοίχημα (το οποίο αποτελεί σημαντικό πρόβλημα στη χώρα), ανακοινώνοντας ακόμη πιο αυστηρές ποινές σε όσους παραβιάζουν το νόμο. Αναλυτικότερα, οι ένοχοι θα κινδυνεύουν ακόμη και με ποινή φυλάκισης, έξι έως οχτώ ετών.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι παίχτες από την Κολομβία έχουν πλέον αρκετές εναλλακτικές, προκειμένου να καταφεύγουν στο νόμιμο στοίχημα και όχι στο παράνομο. Και, όπως είναι φυσικό, ο έντονος ανταγωνισμός των νόμιμων εταιρειών φέρνει και τιμές και προσφορές που μπορούν να χτυπήσουν στα ίσα αυτές του παράνομου στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.