Βάση δεδομένων νέας γενιάς ετοιμάζει η Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Unibet, της Stan James και άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει μια δική της βάση δεδομένων, προκειμένου να καλύψει πιο αποτελεσματικά τις αυξανόμενες ανάγκες των εκατομμυρίων πελατών της. Η νέα βάση δεδομένων θα εκμεταλλεύεται τις νεότερες τεχνολογίες και θα αναπτυχθεί στα εργαστήρια της Kindred, σε συνεργασία με έναν από τους πρωτοπόρους σε αυτόν τον τομέα, την εταιρεία Cockroach Labs.

Η Cockroach Labs αποτελεί την εταιρεία τριών πρώην υπαλλήλων της Google και είναι γνωστή για την open source βάση δεδομένων CockroachDB, η οποία μπορεί να “επιβιώσει” ακόμη και από κλείσιμο των servers, λόγω διακοπών ρεύματος.

 

Η νέα βάση δεδομένων της Kindred

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, η νέα βάση δεδομένων είναι απαραίτητη, προκειμένου να διαχειρίζονται αποτελεσματικά οι 20 εκατομμύρια και πλέον λογαριασμοί που διατηρούν οι παίχτες του στοιχήματος στις ιστοσελίδες στοιχηματισμού που ανήκουν στην εταιρεία. Η νέα αυτή βάση θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Cockroach Labs, υπό την επίβλεψη της Kindred Futures, το τμήμα τεχνολογίας της Kindred. Παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πρόσφατα, μάλιστα, το νέο project αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας.

 

“Αμοιβαία οφέλη”

Ο Marcus Smedman, CTO της Kindred, δήλωσε για το νέο project: “Η Cockroach Labs είναι ακριβώς η ομάδα που ψάχναμε, όσο αναζητούσαμε καλύτερους τρόπους για να εξυπηρετήσουμε τη μεγάλη βάση πελατών μας ανά τον κόσμο. Κάθε χώρα γίνεται πιο προστατευτική όσον αφορά στα δεδομένα των πολιτών της και χρειαζόμαστε έναν συνεργάτη που μπορεί να μας βοηθήσει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, ενώ ταυτόχρονα σεβόμαστε τους νόμους κάθε χώρας”.

Με τη σειρά του, ο CEO και συνιδρυτής της Cockroach Labs, Spencer Kimball, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Kindred αποτελεί βασικό εργαλείο στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα προϊόν ιδανικό για την αγορά. Το ιδιοφυές κομμάτι της συνεργασίας είναι τα αμοιβαία οφέλη: η Kindred μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που είναι καταλληλότερο για τις ανάγκες της και παραμένουν στην κορυφή της τεχνολογικής πρωτοπορίας”.

H Kindred μέσα στο καλοκαίρι προανήγγειλε και μια νέα έρευνα από διακεκριμένους επιστήμονες η οποία έχει σκοπό να ενισχύσει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.