Ενισχύει το Σώμα Ελεγκτών Παιγνίων η Ε.Ε.Ε.Π.

H E.E.E.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) αποφάσισε να ενισχύσει τη στελέχωση του Σώματος Ελεγκτών που διατηρεί, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο νέο τοπίο της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η αγορά έχει αναπτυχθεί σημαντικά, μετά το λανσάρισμα των VLT στα καταστήματα του ΟΠΑΠ, ενώ αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο, μόλις τεθούν σε ισχύ τα νέα δεδομένα για τα επίγεια καζίνο και μόλις ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο για το online στοίχημα.

Εξαιτίας των παραπάνω εξελίξεων, λοιπόν, η Ε.Ε.Ε.Π. προσβλέπει στο να ενισχύσει το εργατικό δυναμικό της, στον τομέα του Σώματος Ελεγκτών, δημοσιοποιώντας μια νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

 

Νέοι ελεγκτές τυχερών παιχνιδιών στην Ε.Ε.Ε.Π.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι νέοι ελεγκτές της Ε.Ε.Ε.Π. θα προέρχονται από τον Δημόσιο Τομέα, από όπου θα αποσπαστούν. Η ανακοίνωση της Επιτροπής δεν αναφέρει τον αριθμό των νέων ελεγκτών που χρειάζεται και δεν περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι θα ενημερωθούν και θα εκπαιδευτούν κατάλληλα, προκειμένου να αποκτήσουν τα εφόδια που θα χρειαστούν, ειδικά όταν η ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών αυξηθεί ακόμη περισσότερο, στο άμεσο μέλλον.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.