Αυξήθηκε ο στοιχηματισμός στα virtual sports στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σίγουρα αρκετά περίεργες για τους παίχτες του στοιχήματος από όλον τον κόσμο, αφού οι επιλογές τους μειώθηκαν δραματικά. Τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωναϊό ανάγκασαν σε διακοπή τις περισσότερες διοργανώσεις ανά τον πλανήτη, με αποτέλεσμα οι επιλογές στοιχηματισμού να παρουσιάσουν σημαντική μείωση.

Οι παίχτες είχαν ελάχιστες επιλογές σε πραγματικά αθλήματα, αλλά ταυτόχρονα παρουσίασε μεγάλη άνθηση ο τομέας των virtual sports, ο οποίος δεν υπόκειντο σε κανέναν περιορισμό. Έτσι, μεγάλη μερίδα παιχτών συνέχισε να στοιχηματίζει, επιλέγοντας τα virtual sports.

Όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο συνέβη σε μεγάλο βαθμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η UKGC, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, τα virtual sports σημείωσαν τη μεγαλύτερη αύξηση στοιχημάτων μέσα στο Μάρτιο, τον πρώτο μήνα διακοπής των πραγματικών αθλημάτων.

 

Η μεγαλύτερη αύξηση στοιχημάτων στα virtual sports

Σύμφωνα με τα στοιχεία της UKGC, η αύξηση στοιχηματισμού στα virtual sports άγγιξε το 40%! Η αύξηση αυτή είναι λογική, εξαιτίας της απουσίας των πραγματικών αθλημάτων και της αυξημένης προσφοράς σε εικονικούς αγώνες, σχεδόν από το σύνολο των νόμιμων ιστοσελίδων στοιχήματος, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρόμοια αύξηση σημείωσαν και άλλα online τυχερά παιχνίδια που δεν επηρεάστηκαν από τα περιοριστικά μέτρα. Για παράδειγμα, τα πονταρίσματα στο online πόκερ αυξήθηκαν κατά 38%, ενώ στα φρουτάκια των online καζίνο κατά 25%. Αντίθετα, στον τομέα του στοιχήματος σε πραγματικά αθλήματα, η μείωση άγγιξε το 31% μέσα στον Μάρτιο.

Τέλος, τα στοιχεία της UKGC δείχνουν ότι το 64% των σταθερών παιχτών αύξησε τον χρόνο ή τα ποσά που ξοδεύουν στα τυχερά παιχνίδια, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυξήθηκαν τα πονταρίσματα σε παιχνίδια που θεωρούνται περισσότερο ρισκοβόρα και εθιστικά, έχει ανησυχήσει αρκετά τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες φοβούνται αύξηση των κρουσμάτων εθισμού στον τζόγο. Για αυτό το λόγο, έχουν ζητήσει από τις νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών να παρακολουθούν αποτελεσματικότερα τη συμπεριφορά των παιχτών και να επιβάλλουν περισσότερους περιορισμούς σε όσους εμφανίζουν σημάδια εθισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.