Θα ανοίξει μελλοντικά η ελληνική αγορά του online στοιχήματος

Το προσωρινό σύστημα αδειοδότησης των 24 εταιρειών online στοιχήματος είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει: προσωρινό. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται κι επίσημα, μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΕΕΠ (Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων), κ. Γιαννακόπουλου. Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο, έως ότου πραγματοποιηθεί ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές επίπεδο, για όσες online εταιρίες στοιχημάτων επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αναφορά σε άνοιγμα της ελληνικής αγοράς, μετά την αποτυχία καθιέρωσης online μονοπωλίου του ΟΠΑΠ.

 

Φυσικά, τόνισε, κάθε εταιρεία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά θα πρέπει να συμμορφωθεί με την ελληνική νομοθεσία - ειδάλλως, θα καταλήξει στη μαύρη λίστα της αρμόδιας Αρχής, η οποία ήδη μετρά 438 ιστοσελίδες.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.