Σε γραμμή υποστήριξης εθισμένων συμβάλλουν οι ισπανικές εταιρείες στοιχήματος

Το εμπορικό συλλογικό όργανο των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος της Ισπανίας, η Jdigital, και η ισπανική Ένωση Πρώην Εθισμένων, η Fejar, ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να υλοποιήσουν μια νέα πρωτοβουλία στήριξης ατόμων που έχουν εθιστεί στον τζόγο. Η νέα πρωτοβουλία θα βασίζεται σε μια γραμμή υποστήριξης όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και θα έχει τη στήριξη των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών της Ισπανίας.

Οι δύο φορείς ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες τη συνεργασία τους και πολύ σύντομα θα προκύψουν τα πρώτα αποτελέσματα. Σκοπός και των δύο είναι να ενημερώνουν και να παρέχουν υποστήριξη σε όσους παίχτες της Ισπανίας αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, μέσω άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Η νέα πρωτοβουλία κατά του εθισμού στην Ισπανία

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των Jdigital και Fejar, από τη συνεργασία τους θα προκύψει μια τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης. Η τηλεφωνική επικοινωνία θα είναι δωρεάν και οι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο θα μπορούν να επικοινωνούν κάθε ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια. Παράλληλα, και όσοι παίχτες επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό ή για τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο θα μπορούν να επικοινωνούν με τη νέα τηλεφωνική γραμμή και να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η καθημερινή λειτουργία της νέας τηλεφωνικής γραμμής θα αποτελεί καθήκον της Fejar, η οποία έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση του εθισμού. Ειδικά εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι θα απαντούν τα τηλέφωνα και θα μπορούν να βοηθήσουν τους παίχτες, οποιοδήποτε πρόβλημα ή οποιαδήποτε απορία κι αν έχουν. Η Jdigital, από την άλλη, θα παρέχει στήριξη στους τομείς της επικοινωνίας και της χρηματοδότησης.

Η Ισπανία, τέλος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αφού πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι έχει τα μικρότερα ποσοστά στον κόσμο. Ωστόσο, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι συχνές, προκειμένου να βοηθήσουν τους ελάχιστους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και να διατηρήσουν τα επίπεδα εθισμένων παιχτών σε χαμηλά επίπεδα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.