Πούλησε την Oddschecker η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment

Η Oddschecker είναι μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων online στοιχήματος στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια ανήκε στην εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια και των Paddy Power και BetFair), η οποία ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την πρόθεσή της να την πουλήσει. Φαίνεται, λοιπόν, πως η Flutter βρήκε αγοραστή και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με την εταιρεία Bruin Capital.

Η πώληση της Oddschecker από την Flutter ήταν αναμενόμενη εδώ και καιρό, καθώς οι υπεύθυνοι είχαν δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμούν να επικεντρωθούν στις υπηρεσίες online στοιχήματος που προσφέρουν. Ήδη από τις πρώτες ημέρες, μάλιστα, είχαν εκδηλώσει αρκετές εταιρείες το ενδιαφέρον τους, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την προσφορά της Bruin Capital.

 

Η πώληση της Oddschecker στην Bruin Capital

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η πώληση της Oddschecker απέφερε στην Flutter Entertainment το ποσό των 181 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά, η Flutter ήδη εισέπραξε σε μετρητά τα 160 εκατομμύρια και θα λάβει σε δόσεις τα υπόλοιπα 21 εκατομμύρια.

Η νέα ιδιοκτήτρια της Oddschecker είναι ουσιαστικά ένα fund επενδυτών που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον αθλητισμό και το στοίχημα. Η απόκτηση της ιστοσελίδας σύγκρισης αποδόσεων αποτελεί πλέον το πολυτιμότερο απόκτημα της εταιρείας, η οποία δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να τη διατηρήσει ή να την παραχωρήσει σε κάποια άλλη εταιρεία.

Η επένδυση στην Oddschecker, πάντως, είναι σημαντική, αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων. Η Oddschecker, άλλωστε, συγκρίνει τις αποδόσεις περισσότερων από 100 στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 1.000+ αθλητικά γεγονότα και αποτελεί σημαντικό οδηγό για πολλούς παίχτες στοιχήματος, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.