Στην Crown Resorts και το υπόλοιπο 50% της BetFair Australia

H στοιχηματική εταιρία BetFair παραχώρησε το 50% του αυστραλιανού τμήματός της (το οποίο είναι υπεύθυνο για τις αγορές της Αυστραλίας και της Ασίας) στην εταιρεία διαχείρισης καζίνο Crown Resorts. Η Crown Resorts διέθετε ούτως ή άλλως το 50% της BetFair Australia (καθώς την ίδρυσε μαζί με τη BetFair) και τώρα αποτελεί τον μοναδικό ιδιοκτήτη της.

 

Με την εξαγορά αυτή των 7 εκατομμυρίων ευρώ, λοιπόν, η Crown Resorts είναι η μόνη υπεύθυνη για τη λειτουργία των ιστοσελίδων της BetFair σε Αυστραλία και Ασία - μεταξύ των οποίων και το ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Η BetFair Australia, μάλιστα, θα λειτουργεί πλέον υπό νέο μοντέλο, αυτό της B2B επιχείρησης.

Η BetFair είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν τεράστια γκάμα αθλημάτων και στοιχηματικών αγορών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.