Προσφορά για εξαγορά της Bwin έκανε η GVC Holdings

Η GVC Holdings Plc, ένας από τους κολοσσούς των online στοιχηματικών εταιριών  παγκοσμίως, προχώρησε επίσημη προσφορά εξαγοράς της bwin.party. Η εταιρεία του online στοιχήματος, στην οποία ανήκουν, μεταξύ άλλων, ιστοσελίδες του στοιχήματος όπως η Sportingbet, επιθυμεί να επεκτείνει την παρουσία της στο χώρο και αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόταση εξαγοράς της ανταγωνίστριας Bwin.Party, η οποία αποτελεί την ιδιοκτήτρια των ιστοσελίδων στοιχήματος Bwin και Gamebookers, online καζίνο και πόκερ rooms.

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bwin, η GVC Holdings Plc προσέφερε το ποσό των 1,25 δις ευρώ για την εξαγορά. Η εταιρεία προσφέρθηκε να αγοράσει τις μετοχές της Bwin προς 1.50 ευρώ έκαστη – η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, κρίνεται αρκετά γενναιόδωρη, καθώς ξεπερνά κατά 11% την αξία κάθε μετοχής της Bwin αυτή τη στιγμή.

 

Βέβαια, η πρόταση της GVC δεν έχει έρθει από το πουθενά. Η Bwin.Party ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοραστεί από το 2014 και η GVC προχώρησε στην πρώτη πρότασή της τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, η πρώτη αυτή πρόταση πιθανόν δεν έγινε δεκτή και οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν στην ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών, ως προς τις διαθέσεις τους και τα επόμενα σχέδιά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.