Κερδοφόρο το τρίτο τρίμηνο για την Paddy Power BetFair

Η συγχώνευση δείχνει να φέρνει καρπούς – και μάλιστα, ιδιαίτερα κερδοφόρους – για την Paddy Power BetFair, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, ανακοινώνοντας αύξηση των εσόδων της.

 

Αναλυτικότερα, ο κολοσσός του στοιχήματος ανακοίνωσε μεικτά έσοδα της τάξης των 465 εκατομμυρίων ευρώ, στο διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2016, παρουσιάζοντας αύξηση 15%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

 

Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις στον τομέα του στοιχήματος της εταιρείας, καθώς αυτές εξασφάλισαν έσοδα 364 εκατομμυρίων, έναντι των 101 εκατομμυρίων ευρώ των καζίνο. Και μεγάλο ρόλο στα έσοδα του στοιχήματος έπαιξε, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η διοργάνωση του EURO 2016 στο ποδόσφαιρο, το οποίο απέφερε έσοδα 43,8 εκατομμυρίων ευρώ. Όσον αφορά στα online στοιχήματα, αυτά έφεραν έσοδα της τάξης των 256 εκατομμυρίων ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 21% στις ιστοσελίδες και 9% στο ανταλλακτήριο.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Paddy Power BetFair, τέλος, η αύξηση των εσόδων ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της συγχώνευσης των δύο εταιρειών – αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του CEO, Breon Corcoran, αυτό το τρίμηνο ήταν μόνο η αρχή! Σύμφωνα με τον κ. Corcoran, “Εργαζόμαστε ακόμη για να συνδυάσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της BetFair με αυτά της Paddy Power, σε μια πλατφόρμα που θα ξεκινήσει να ξεκλειδώνει πλήρως τις προοπτικές του εύρους της συνεργασίας και θα οδηγήσει σε αύξηση της ανάπτυξης και του ρυθμού λανσαρίσματος νέων προϊόντων”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.