Αντιτίθεται στη συγχώνευση Ladbrokes-Coral η William Hill

Με επίσημο έγγραφό της που απέστειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (UK CMA), η William Hill αντιτίθεται στο ενδεχόμενο της συγχώνευσης ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες Ladbrokes και Coral. H εταιρία του στοιχήματος εκφράζει την αντίθεσή της στη συγχώνευση αξίας 2,3 δις λιρών Αγγλίας και αναφέρει πως η επίτευξή της θα υπονομεύσει στο σύνολό της την αγορά στοιχήματος της χώρας. Παράλληλα, ζητά από την αρμόδια Αρχή να μη δώσει το πράσινο φως στη συγχώνευση.

 

Σύμφωνα με το κείμενο του εγγράφου, η William Hill θεωρεί πως μια τέτοια συγχώνευση θα δημιουργήσει έναν κολοσσό που θα διαθέτει περισσότερα από 4.000 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, επηρεάζοντας αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της αγοράς. Και καλεί παράλληλα τους αρμόδιους να απορρίψουν τη συγχώνευση, όπως έκαναν και το 1998.

 

Θυμίζουμε πως το σχέδιο της συγχώνευσης της Ladbrokes με την Coral έχει κατατεθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι υπεύθυνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να την εγκρίνουν, μόνο υπό την προϋπόθεση να πωληθούν τουλάχιστον 400-500 καταστήματα των δύο εταιρειών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.