Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδειοδότησης online τυχερών παιχνιδιών στο Buenos Aires

Οι αρμόδιες Αρχές του Buenos Aires ολοκλήρωσαν τη διαδικασία της αδειοδότησης των ιστοσελίδων που επιθυμούν να προσφέρουν νόμιμα online τυχερά παιχνίδια – μια διαδικασία που διήρκεσε σχεδόν ένα χρόνο – και πλέον μια σειρά από ιστοσελίδες αναμένουν το πράσινο φως, προκειμένου να ξεκινήσουν να λειτουργούν στην αγορά της μεγαλύτερης περιφέρειας της Αργεντινής. Ωστόσο, η αλλαγή φρουράς στη διοίκηση του Buenos Aires προκαλεί ανησυχίες ότι το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς θα καθυστερήσει κι άλλο.

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη κυβερνήτης του Buenos Aires, María Eugenia Vidal, ενέκρινε τη λειτουργία μιας νόμιμης αγοράς online τυχερών παιχνιδιών στην περιφέρεια και ξεκίνησε τη διαδικασία αδειοδότησης, η οποία διήρκεσε περίπου ένα χρόνο. Ωστόσο, ο νέος κυβερνήτης, Axel Kicillof, εμφανίζεται να διαφωνεί με τις διαδικασίες και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμεί να αλλάξει κάποιες από τις διατάξεις του νόμου.

 

Οι ιστοσελίδες που εξασφάλισαν άδεια στο Buenos Aires

Όπως και σε άλλες χώρες της αμερικανικής ηπείρου, οι ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που θέλουν να νομιμοποιηθούν στο Buenos Aires της Αργεντινής θα πρέπει να συνεργαστούν με επίγεια καζίνο ή άλλες επιχειρήσεις της χώρας. Οι αρμόδιοι αδειοδότησαν εφτά τέτοιες συνεργασίες στο Buenos Aires και στη λίστα των ιστοσελίδων που έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη συνεργασία και την απαραίτητη άδεια είναι οι Bet365, William Hill, 888, Betsson, BetFair και άλλες.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι οι άδειές τους έχουν εγκριθεί από τις 31 Δεκεμβρίου του 2020, οι ιστοσελίδες αυτές θα πρέπει να περιμένουν, προκειμένου να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά του Buenos Aires. Όλες τους έχουν μια σειρά από υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψουν τις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αναμένουν τις εξελίξεις που αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άλλωστε, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο νόμο που νομιμοποιεί τα online τυχερά παιχνίδια στο Buenos Aires, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες καθυστερήσεις.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.