Νέες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος από την εταιρεία στοιχήματος Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρεία της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet και όχι μόνο, ανακοίνωσε μια νέα σειρά πρωτοβουλιών, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας φιλοδοξούν να μειώσουν την παραγωγή των ρύπων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και οι δεσμεύσεις τους είναι αρκετά φιλόδοξες.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση, η Kindred σκοπεύει να μειώσει τους ρύπους που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου κατά 85% μέχρι το 2023, σε σύγκριση με τις μετρήσεις της για το 2018. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν ουσιαστικά μέτρα, προκειμένου να προλάβουν να καλύψουν τους στόχους τους.

 

Τα μέτρα της Kindred για την προστασία του περιβάλλοντος

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Kindred, η μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία θα επιτευχθεί μέσω διαφορετικών στρατηγικών. Η πρώτη είναι να μειωθεί κατά 85% η άμεση και έμμεση παραγωγή ρύπων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η δεύτερη να μειωθούν τα επαγγελματικά ταξίδια κατά 30%. Και στις δύο περιπτώσεις, στόχος της Kindred είναι το 2023, ενώ η σύγκριση πραγματοποιείται με τα στοιχεία του 2018. Οι νέες δεσμεύσεις, τέλος, έρχονται δύο χρόνια μετά την απόφαση της Kindred να εκμεταλλεύεται αποκλειστικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2023.

Σίγουρα η νέα αποστολή της Kindred είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά η εταιρεία έχει αποδείξει ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την προστασία του περιβάλλοντος. Οι δεσμεύσεις που έχει ανακοινώσει τα τελευταία χρόνια συνδυάζονται με την συνεργασία της εταιρείας με περιβαλλοντικούς φορείς και την ετήσια ανακοίνωση των ενεργειακών αποτελεσμάτων της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.