Βραβείο Καλύτερου Παρόχου Online Στοιχήματος για τη Unibet

Η Unibet κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Παρόχου Online Στοιχήματος στα φετινά βραβεία IGA. Ξεκίνησε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο το 2014, με μια τιμητική διάκριση διεθνούς κύρους.

 

Η Unibet ήταν υποψήφια σε τρεις κατηγορίες: για τον πάροχο με τη μεγαλύτερη κοινωνική ευθύνη, τον πρωτοπόρο της χρονιάς και τον καλύτερο πάροχο. Κατάφερε, τελικά, να εξασφαλίσει μόνο το τρίτο βραβείο, το οποίο, ωστόσο, είναι και το σημαντικότερο. Τα βραβεία IGA που δίνονται για έβδομη συνεχή χρονιά προσφέρουν κύρος στους νικητές και αναγνωρίζονται από όλους τους παράγοντες της αγοράς, αλλά και τους παίχτες τυχερών παιχνιδιών.

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη,είναι σουηδικής καταγωγής και ιδρύθηκε το 1999.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.