Νόμιμο στοιχηματισμό στα κολεγιακά πρωταθλήματα προωθεί το New Jersey

Το New Jersey διαθέτει μια από τις πλέον κερδοφόρες και ανεπτυγμένες αγορές στοιχήματος στις ΗΠΑ και οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πολιτείας μπορούν να στοιχηματίζουν σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, τοποθετώντας προβλέψεις στον επίγειο και στον online τομέα. Ωστόσο, επικρατεί ένας σημαντικός περιορισμός, που μειώνει σημαντικά τις επιλογές τους, και τον οποίο οι αρμόδιοι επιθυμούν να εξαλείψουν.

Ο περιορισμός αυτός αφορά στα κολεγιακά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες του στοιχήματος στο New Jersey δε μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγώνες κολεγιακών πρωταθλημάτων, στους οποίους συμμετέχουν ομάδες της Πολιτείας. Αυτή η ιδιαιτερότητα περιορίζει αρκετά τις επιλογές των παιχτών, δεδομένου ότι τα κολεγιακά πρωταθλήματα είναι τρομερά δημοφιλή στις ΗΠΑ.

 

Οι σκέψεις των αρμοδίων για τα κολεγιακά πρωταθλήματα

Η τεράστια δημοτικότητα των κολεγιακών πρωταθλημάτων σε ολόκληρη τη χώρα έχει αναγκάσει τους αρμόδιους στο New Jersey να επανεξετάσουν την απόφασή τους και να αφήσουν ένα ανοιχτό παράθυρο για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος σε κολεγιακά πρωταθλήματα. Μια νέα τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σύντομα θα μεταφέρει την απόφαση στα χέρια των ψηφοφόρων, αφού θα τους ζητήσει να αποφασίσουν τη νομιμοποίηση ή όχι του συγκεκριμένου τύπου στοιχήματος μέσω δημοψηφίσματος. Αν ο στοιχηματισμός στα κολεγιακά πρωταθλήματα εγκριθεί, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο New Jersey θα αποκτήσουν μια νέα και δημοφιλή γκάμα επιλογών.

Όσο για τον σημερινό νόμο, αυτός θα καταργηθεί. Ο σκοπός του, πάντως, είναι να προστατέψει την ακεραιότητα των κολεγιακών πρωταθλημάτων και για αυτόν ακριβώς το λόγο προβλέπει ότι απαγορεύεται ο στοιχηματισμός σε οποιονδήποτε αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος διεξάγεται εντός της Πολιτείας του New Jersey, αλλά και εκτός, υπό την προϋπόθεση ότι σε αυτόν συμμετέχει ομάδα του New Jersey.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.