Συλλήψεις για παράνομα online τυχερά παιχνίδια στην Κύπρο

Οι κυπριακές Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα κατάστημα στη Λεμεσό και προχώρησαν σε κατασχέσεις και συλλήψεις, αφού διαπιστώθηκε ότι εντός των εγκαταστάσεων πραγματοποιούνταν διεξαγωγή online τυχερών παιχνιδιών χωρίς άδεια. Η επιχείρηση της αστυνομίας κατέληξε στη σύλληψη οχτώ ατόμων που βρίσκονταν στο κατάστημα, εργαζόμενων, αλλά και πελατών.

 

Επιτυχημένη η επιχείρηση της κυπριακής αστυνομίας

Αναλυτικότερα, κατά την έφοδο της αστυνομίας στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκαν οχτώ συλλήψεις: της 31χρονης που διαχειριζόταν της επιχείρησης, των τριών σεκιουριτάδων (που εργάζονταν χωρίς άδεια), 47, 41 και 39 ετών, και τριών πελατών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 12 υπολογιστές που είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερών παιχνιδιών, ένα laptop και 23 τραπεζικές επιταγές. Τέλος, κατασχέθηκε και το σύστημα κλειστού κυκλώματος που επιτηρούσε το κατάστημα, από το οποίο οι αστυνομικοί ελπίζουν να μάθουν περισσότερα για τη δράση του παράνομου κυκλώματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.