Καθησυχαστική η AGA για τους νόμους περί online τυχερών παιχνιδιών

Η AGA (American Gaming Association) εμφανίζεται καθησυχαστική, όσον αφορά στη νέα ερμηνεία ενός παλιού νόμου των ΗΠΑ, που μπορεί να φέρει το τέλος σε κάθε είδους online τυχερό παιχνίδι, από το στοίχημα έως το καζίνο και το πόκερ – αλλά και τα fantasy leagues, που είναι ευρέως διαδεδομένα στη χώρα. Σύμφωνα με την AGA, η νέα ερμηνεία του νόμου του 1961 (γνωστού ως Wire Act) δε σημαίνει ότι οι Πολιτείες που εξασφάλισαν το δικαίωμα ρύθμισης της δικής τους αγοράς τυχερών παιχνιδιών θα πρέπει να καταργήσουν κάθε είδους online τυχερό παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες, οι αρμόδιες Αρχές των ΗΠΑ υιοθέτησαν μια νέα ερμηνεία του Wire Act, η οποία μπορεί να απαγορέψει κάθε είδους online τυχερό παιχνίδι – μέχρι πρόσφατα, η ερμηνεία αφορούσε μόνο στο online στοίχημα.

 

Οι καθησυχαστικές προτροπές της AGA

Η AGA διαβεβαιώνει τις Πολιτειακές Αρχές και τις εταιρείες που έχουν εξασφαλίσει την άδεια νόμιμων τυχερών παιχνιδιών πως η νέα αυτή ερμηνεία δεν πρόκειται να επηρεάσει τη λειτουργία τους. Αν και κρίνει πως η νέα ερμηνεία του νόμου είναι ατυχής, αφού δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει τώρα, δεν πιστεύει πως πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που οι Πολιτείες ρυθμίζουν σήμερα την αγορά online τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, προέτρεψε τους αρμόδιους να επικεντρωθούν ακόμη περισσότερο στις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχήματος χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια.

Κάποιοι αναλυτές της αγοράς, πάντως, δεν είναι τόσο αισιόδοξοι όσο η AGA. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η νέα ερμηνεία του νόμου του 1961 μπορεί να ρίξει τις νεοσύστατες αγορές στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών σε μια περίοδο αβεβαιότητας και συνεχών αναθεωρήσεων των νόμων, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στη λειτουργία τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.