Επικίνδυνοι οι διαφημιστικοί περιορισμοί στο Βέλγιο, λέει η Kindred

Η εταιρεία τοιχημάτων Kindred, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη βελγική αγορά μέσω της Unibet και ετοιμάζει μια νέα καμπάνια για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, προειδοποιεί τις αρμόδιες Αρχές της χώρας ότι η πρόσφατη απόφασή τους για περιορισμό των στοιχηματικών διαφημίσεων μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Σύμφωνα με την Kindred, οι περιορισμοί θα διακόψουν την επικοινωνία μεταξύ εταιρειών στοιχήματος και παιχτών και θα σπρώξει περισσότερους προς τον παράνομο στοιχηματισμό.

Θυμίζουμε ότι το Βέλγιο αποφάσισε πρόσφατα να περιορίσει σημαντικά τις δυνατότητες που έχουν οι στοιχηματικές εταιρείες για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους. Ο νόμος, που θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο του 2019, προβλέπει την πλήρη απαγόρευση των διαφημίσεων των online καζίνο, ενώ παράλληλα απαγορεύει τις στοιχηματικές διαφημίσεις πριν τις 8 το βράδυ.

 

Αντίθετη στο νέο νόμο η Kindred

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Unibet δραστηριοποιείται στην βελγική αγορά και πρόσφατα ανακοίνωσε και το λανσάρισμα μιας νέας καμπάνιας υπεύθυνου στοιχηματισμού, η οποία θα απολάμβανε σημαντικής προβολής στα βελγικά ΜΜΕ. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος διαφωνούν κάθετα με τα νέα μέτρα και τα θεωρούν υπερβολικά, αλλά και επικίνδυνα.

Σύμφωνα με την Kindred, άλλωστε, οι στοιχηματικές διαφημίσεις ενημερώνουν τους παίχτες, όχι μόνο για τις υπηρεσίες και τις προσφορές των ιστοσελίδων στοιχήματος, αλλά και για το ποιες είναι νόμιμες και ποιες όχι. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον το 80% των Βέλγων παιχτών στοιχηματίζουν σε νόμιμες ιστοσελίδες. Και, στην περίπτωση που οι διαφημίσεις περιοριστούν ή εκλείψουν, τότε το ποσοστό αυτό ενδέχεται να μειωθεί.

Η Kindred, άλλωστε, έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους Βέλγους παίχτες, με το λανσάρισμα μιας νέας καμπάνιας υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η νέα καμπάνια αποτελείται από πολύτιμα εργαλεία, όπως αυτά της θέσπισης ορίων στα ποσά κατάθεσης και στοιχηματισμού, και συγκροτείται μέσω μιας σειράς διαφημιστικών μηνυμάτων που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την υπεύθυνη συμπεριφορά στο online στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.