Νόμιμη αγορά online στοιχήματος ετοιμάζει το Περού

To Περού ετοιμάζεται να συμπεριληφθεί στη λίστα των χωρών της Λατινικής Αμερικής που διαθέτουν νόμιμη αγορά online στοιχήματος, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρμόδιοι έχουν ετοιμάσει ένα νέο νόμο που θα δημιουργήσει μία ρυθμιζόμενη αγορά στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου.

Ο νέος νόμος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της σύνταξής του και αναμένεται σύντομα να ακολουθήσει τη διαδικασία παρουσίασης στο Κοινοβούλιο της χώρας και της ψήφισής του. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, μια νόμιμη αγορά online στοιχήματος μπορεί να καταφέρει να συγκεντρώνει τζίρο έως και 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το online στοίχημα;

Το νέο νομοσχέδιο που ολοκληρώνουν σύντομα οι αρμόδιοι στο Περού σκοπεύει να δημιουργήσει μια αγορά που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ισότητα και προστασία των παιχτών – και πολύ περισσότερο των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Και βασικός στόχος της νέας αγοράς θα είναι να καταπολεμήσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι Αρχές στο Περού: το παράνομο στοίχημα, το οποίο έχει γιγαντωθεί στον online τομέα, λόγω της έλλειψης επιλογών από πλευράς παιχτών.

Παράλληλα, το νομοσχέδιο προβλέπει τη νομιμοποίηση πολλών online τυχερών παιχνιδιών, παράλληλα με του online στοιχήματος. Σύντομα, λοιπόν, οι παίχτες της χώρας θα μπορούν να στοιχηματίζουν online, αλλά και να παίζουν σε online καζίνο, σε παιχνίδια bingo, καθώς και να στοιχηματίζουν σε εικονικά αθλήματα.

Έως ότου νομιμοποιηθεί επίσημα το online στοίχημα στο Περού, βέβαια, θα πρέπει να ακολουθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το νομοσχέδιο να γίνει νόμος. Και, μόλις οι διαδικασίες ολοκληρωθούν, οι παίχτες από το Περού θα αποκτήσουν πολύ περισσότερες εναλλακτικές, προκειμένου να διεκδικούν κέρδη, μέσω νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.