Στοίχημα τα Σαββατοκύριακα και φρουτάκια στο τέλος του μήνα για τους Δανούς παίχτες

Η Spillemyndigheden, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Δανίας, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα μιας έρευνας, η οποία δείχνει τις συνήθειες των παιχτών της χώρας. Η νέα έρευνα επικεντρώνεται στα αγαπημένα παιχνίδια των παιχτών, αλλά και στο πότε τα προτιμούν, και τα αποτελέσματα συνοδεύονται από ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τους παίχτες, αλλά και την ίδια την αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, λοιπόν, οι παίχτες από τη Δανία στοιχηματίζουν περισσότερο τα Σαββατοκύριακα, ενώ στο τέλος του μήνα (όταν έχουν πληρωθεί) προτιμούν τα φρουτάκια. Η έρευνα δείχνει, επίσης, ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι αύξησης του αριθμού των παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τη δανική αγορά

Το πρώτο βασικό συμπέρασμα της έρευνας που πραγματοποίησε η Spillemyndigheden είναι ότι τα Σαββατοκύριακα είναι οι ημέρες που οι Δανοί παίχτες προτιμούν περισσότερο για να στοιχηματίσουν. Σύμφωνα με την έρευνα, το 40% των στοιχημάτων του 2020 τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (το 22% το Σάββατο και το 18% την Κυριακή). Αυτό είναι απόλυτα λογικό, αν λάβουμε υπόψη ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα διεξάγονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Από την άλλη, στο τέλος του μήνα, το τυχερό παιχνίδι που προτιμούν περισσότερο οι Δανοί παίχτες είναι τα φρουτάκια. Η έρευνα δείχνει ότι μεγάλο ποσοστό των παιχτών ξοδεύει χρήματα στα φρουτάκια, μόλις εισπράξει τον μισθό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 28η Φεβρουαρίου του 2020, κατά την οποία ξοδεύτηκαν τα περισσότερα χρήματα όλης της χρονιάς στα φρουτάκια. Η δημοφιλέστερη ώρα για να παίξει κανείς στα φρουτάκια, τέλος, είναι ανάμεσα στις 3 με 4 το μεσημέρι.

Τα φρουτάκια στη Δανία, πάντως, δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εξαιτίας των lockdown και των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, τα online φρουτάκια αναπλήρωσαν με το παραπάνω τα χαμένα έσοδα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.