Για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος ετοιμάζεται η Πολιτεία του Maryland

Το Maryland ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα των Πολιτειών των ΗΠΑ που προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες στοιχήματος, αφού το σχετικό νομοσχέδιο έχει ήδη υπερψηφιστεί και έχει πάρει το δρόμο του για την τελική έγκριση από τον κυβερνήτη. Στην περίπτωση που δε θα υπάρξει κάποια ένσταση από τον κυβερνήτη, το νομοσχέδιο αναμένεται να γίνει νόμος και να τεθεί σε επίσημη ισχύ από την 1η Ιουνίου του 2021.

Το νομοσχέδιο είχε κατατεθεί εδώ και αρκετές ημέρες στη Γερουσία του Maryland, αλλά χρειάστηκε κάποιες διορθώσεις, προκειμένου να υπερψηφιστεί. Και, εφόσον δεν υπάρξει κάποια ένσταση από τον κυβερνήτη της Πολιτείας, θα νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα, αλλά και τα fantasy sports στο Maryland.

 

Το νομοσχέδιο του Maryland για το νόμιμο στοίχημα

Το εν λόγω νομοσχέδιο προέκυψε μετά το δημοψήφισμα του Maryland, κατά το οποίο οι κάτοικοι ζήτησαν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος. Μετά την κατάθεσή του στη Γερουσία και τη σύμφωνη γνώμη των γερουσιαστών, απομένει μόνο η υπογραφή του κυβερνήτη Larry Hogan.

Εφόσον γίνει νόμος, το νομοσχέδιο θα νομιμοποιήσει τον στοιχηματισμό στα αθλήματα, αλλά και τα fantasy sports. Η αρχή για τη δημιουργία μιας νόμιμης αγοράς στοιχήματος στην Πολιτεία θα γίνει με τη θέσπιση μιας αρμόδιας Αρχής: της Sports Wagering Application Review Commission. Η εν λόγω Αρχή θα αναλάβει τη διαδικασία αδειοδότησης των εταιρειών που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος, ωστόσο, τη ρύθμιση και εποπτεία της αγοράς θα αναλάβει η State Lottery & Gaming Control Commission της Πολιτείας.

Οι εταιρείες στοιχήματος που θα θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Πολιτεία του Maryland, τέλος, θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα εξεταστούν. Όσες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια, η οποία θα τους προσφέρει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στο στοίχημα και στα fantasy sports.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.