Επεκτείνονται έως τις 2 Δεκεμβρίου τα αγγλικά μέτρα στήριξης προς τα πρακτορεία στοιχήματος

Τα πρακτορεία στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγκάζονται για μια ακόμη φορά να κλείσουν τις πύλες τους, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να επιστρέψει σε lockdown έως τις 2 Δεκεμβρίου. Τα περισσότερα στοιχηματικά πρακτορεία υπολειτουργούσαν τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, και το νέο κλείσιμο είναι σίγουρο ότι θα τους προκαλέσει νέα οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο, η κυβέρνηση αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά για μια ακόμη φορά όλες τις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να κλείσουν, ανακοινώνοντας επέκταση των μέτρων στήριξης, καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου lockdown. Η συγκεκριμένη απόφαση έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον κλάδο, ο οποίος έχει δυσκολευτεί τους τελευταίους μήνες.

 

Οι διαφορές του νέου lockdown από το προηγούμενο

Η κατάσταση για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάντως, θα είναι καλύτερη αυτή τη φορά, σε σχέση με το προηγούμενο lockdown. Άλλωστε, όταν αποφασίστηκε για πρώτη φορά να κλείσουν τα στοιχηματικά πρακτορεία, τον Μάρτιο του 2020, η κυβέρνηση δεν είχε ανακοινώσει μέτρα στήριξης για τα στοιχηματικά πρακτορείααυτά ήρθαν λίγο αργότερα, μετά από πιέσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση από τον κλάδο.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι, όμως, το γεγονός ότι το νέο lockdown δεν περιλαμβάνει και τις επαγγελματικές αθλητικές διοργανώσεις. Τον Μάρτιο (και ολόκληρη την άνοιξη), η Premier League, οι αγγλικές ιπποδρομίες και όλα τα αγαπημένα αθλητικά γεγονότα των Άγγλων παιχτών του στοιχήματος είχαν διακοπεί, όπως είχαν διακοπεί και οι διοργανώσεις στον υπόλοιπο κόσμο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η τεράστια μείωση των εσόδων από το στοίχημα, ακόμα και όσων εταιρειών δραστηριοποιούνται και στον online τομέα. Αυτή τη φορά, όμως, ακόμα και όσες εταιρείες αναγκάζονται να κλείσουν τα στοιχηματικά πρακτορεία τους μπορούν να δέχονται κανονικά στοιχήματα μέσω των ιστοσελίδων τους.

Σε συνδυασμό με την έγκαιρη οικονομική βοήθεια της κυβέρνησης, τέλος, πολλοί πιστεύουν ότι το νέο lockdown θα έχει ηπιότερες (αλλά και πάλι αρνητικές) επιπτώσεις στα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.